24-07-2013, 12:04 PM
(24-07-2013, 07:33 AM)'COUNTDOWN' نوشته: سلام بر همگیمن بزودی میام ایران ....حتما دیدار هایی با دانشجویان/دوستان قبلی خودم تا مدتی که در ایران هستم را خواهم داشت..اگر شما هم مایل هستید خوشحال میشم ببینمتون و سوالاتتون رو در حد اطلاعاتم جواب بدم...
در صورتی که سفر به اصفهان برای شما میسر نبود یا هماهنگی که انجام میدیم من تهران هم خواهم آمد.
تاریخ ها و زمان های این دیدار ها رو زیر همین پست و در academia page @ facebook خبر میدم .. ..Looking forward to seeing you
Mehdi
درود مهدی جان
مرسی از اطلاعی که دادی و پیشاپیش خوش امد می گویم
قابل توجه کاربرانی که جدید هستند وایشون رو نمی شناسند. باید عرض کنم ایشون جزو افتخارات فاروم و همه ما هستند و همیشه با تمام وجود به بقیه کمک می کردند.
اگر دوستانی که در تهران و یا اصفهان هستند بی زحمت یک نفر بعنوان مدیر برنامه اعلام امادگی کنه که هماهنگی ها رو انجام بدهد.
مرسی
مرسی از اطلاعی که دادی و پیشاپیش خوش امد می گویم
قابل توجه کاربرانی که جدید هستند وایشون رو نمی شناسند. باید عرض کنم ایشون جزو افتخارات فاروم و همه ما هستند و همیشه با تمام وجود به بقیه کمک می کردند.
اگر دوستانی که در تهران و یا اصفهان هستند بی زحمت یک نفر بعنوان مدیر برنامه اعلام امادگی کنه که هماهنگی ها رو انجام بدهد.
مرسی
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..