24-07-2013, 12:59 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 24-07-2013, 01:01 PM توسط ahmadpashaei.)
(24-07-2013, 12:30 AM)'mona' نوشته:منظورتون از این که این روش جواب میده یعنی در کانادا جواب میده ؟ میشه درباره ی این روش بیشتر توضیح دهید.
سلام مونا جان، متاسفانه اطلاعات دقیق یادم نیست و اینکه جواب میده هم برای این گفتم که معمولا تولید در کشورهای توسعه یافته خوب جواب میده چون روابط گسترده ای دارند برای فروش(کلی گفتم). اما الان یک سایت معرفی می کنم که
در مورد مهاجران به کانادا ست و تمامی اطلاعات مورد نیاز آنها را در اختیارشان قرار می دهد.
هدف این سایت کمک به مهاجرین از لحظه اقدام تا رسیدن به کشور کانادا و یک استقرار موفقیت آمیز می باشد.علاوه بر این وب سایت ملی ، مجله (Canadian Immigrantmagazine ) بصورت ماهانه در شهر های ونکوور و تورنتو منتشر می شود .تلاش این نشریه و وب سایت برای کمک به مهاجران و اشتراک گذاری اطلاعات بدون در نظر گرفتن ملیت آنها و با شیوه ای مثبت است .
این مطالب شامل داستان های موفقیت آمیز مهاجرانی نیز هست که در نبرد بامشکلات و سختی ها پیروز شده اند و برای الهام گرفتن تازه واردین از زندگی آنها به اشتراک گذاشته می شود.
همچنین در این سایت در یک ستون کارشناسانی در زمینه قوانین مهاجرت،امور بانکداری ،فرصت های شغلی و املاک و مستغلات نیز معرفی شده است.
آدرس: http://canadianimmigrant.ca
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم