25-07-2013, 11:01 AM
سلام. من می خواستم بدونم با شرایط زیر من می تونم از دانشگاه های خوب آمریکا در رشته ی مهندسی نفت پذیرش بگیرم یا نه؟
1- فارغ التحصیل ارشد سال 87 و چند سال سابقه ی کار در مرکز پژوهشی
2- دانشگاه روزانه سراسری غیر تهران
3-مقطع ارشد نفت معدل 18/61 (نفر دوم) و مقطع کارشناسی معدن معدل 16/31 (نفر اول)
4- متاسفانه هنوز برای زبان اقدام نکردم چون شنیدم آمریکا دیگه نفت نمی گیره و می ترسم وقت و هزینه آزمون GRE و iBT بدم و نتیجه نگیرم. برا همین هم این پست رو گذاشتم
5- 2 مقاله ISI و 12 مقاله کنفرانسی و 1 اختراع. 2 مقاله ISI هم زیر مرور داوری دارم.
6-سه توصیه نامه: یکی از اساتید دانشگاه خودمون (جز 5 استاد برتر مهندسی ایران در سال 2011)، دیگری از یکی از اساتید دانشگاه کلگری کانادا، و آخریش هم از یکی از اساتید دانشگاه اوکلاهومای آمریکا که با هاشون ارتباط دارم
* خواسته ها: پذیرش فاند از دانشگاه استنفورد
مهم ترین سوالم اینه که اگه روی زبان با انگیزه وقت بذارم آیا این روزها در رشته نفت دانشگاه های آمریکا پذیرش دارن یا نه؟
1- فارغ التحصیل ارشد سال 87 و چند سال سابقه ی کار در مرکز پژوهشی
2- دانشگاه روزانه سراسری غیر تهران
3-مقطع ارشد نفت معدل 18/61 (نفر دوم) و مقطع کارشناسی معدن معدل 16/31 (نفر اول)
4- متاسفانه هنوز برای زبان اقدام نکردم چون شنیدم آمریکا دیگه نفت نمی گیره و می ترسم وقت و هزینه آزمون GRE و iBT بدم و نتیجه نگیرم. برا همین هم این پست رو گذاشتم
5- 2 مقاله ISI و 12 مقاله کنفرانسی و 1 اختراع. 2 مقاله ISI هم زیر مرور داوری دارم.
6-سه توصیه نامه: یکی از اساتید دانشگاه خودمون (جز 5 استاد برتر مهندسی ایران در سال 2011)، دیگری از یکی از اساتید دانشگاه کلگری کانادا، و آخریش هم از یکی از اساتید دانشگاه اوکلاهومای آمریکا که با هاشون ارتباط دارم
* خواسته ها: پذیرش فاند از دانشگاه استنفورد
مهم ترین سوالم اینه که اگه روی زبان با انگیزه وقت بذارم آیا این روزها در رشته نفت دانشگاه های آمریکا پذیرش دارن یا نه؟