25-07-2013, 02:16 PM
(25-07-2013, 12:54 PM)'Tornado' نوشته: من زیاد با سایت هایی که ایندکس می کنند مقالات رو آشنا نیستم. چون بیشتر کنفرانس ها و جورنال هایی که بهشون مقاله می فرستیم مشخص هست.
اما نکات جالبی از بحث های بچه ها اینجا یاد گرفتم. اگه اشتباه نکنم ISIبودن یک مقاله رو باید از Web of knowledge چک کنیم و scopus هم سایت دیگری هست که ایندکس می کنه.
می خواستم خواهش کنم اگه ممکنه یک نفر در مورد این سایت هایی که ایندکس می کنند و اعتبارشون یک توضیح کامل بده. من به اکثرشون توسط کتابخانه دانشگاه دسترسی دارم ولی نمی دونم دقیقا باید از کدوم استفاده کرد و کدوم اعتبار بیشتری داره.
درود
وابسته به رشته مورد نظر شما معتبر دونستن سایت متفاوت است. ولی معتبرترین سایتهای ایندکس مقالات، ژورنالها Scopus و Web of knowledge هستند. Pubmed هم به عنوان یکی از معتبرترین سایتهای ایندکس ژورنالهای پزشکی در نظر گرفته می شه. اگر ژورنالی در یکی از این سه سایت ایندکس شده باشه قطعا معتبر هست ولی در غیر این صورت هم می تونه معتبر باشه. وابسته به رشته شما باید اعتبار رو از جاهای دیگری جستجو کرد.
وابسته به رشته مورد نظر شما معتبر دونستن سایت متفاوت است. ولی معتبرترین سایتهای ایندکس مقالات، ژورنالها Scopus و Web of knowledge هستند. Pubmed هم به عنوان یکی از معتبرترین سایتهای ایندکس ژورنالهای پزشکی در نظر گرفته می شه. اگر ژورنالی در یکی از این سه سایت ایندکس شده باشه قطعا معتبر هست ولی در غیر این صورت هم می تونه معتبر باشه. وابسته به رشته شما باید اعتبار رو از جاهای دیگری جستجو کرد.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)