25-07-2013, 05:06 PM
(25-07-2013, 04:54 PM)'sunshine' نوشته: سلام دوستان
باید از دوستانی که اینجا زحمت می کشند و جواب میدهند تشکر ویژه کرد.
من لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه آزاد با معدل 16.45 و ارشد مدیریت صنعتی از شهید بهشتی با معدل 17.5 هستم.
دو تا مقاله ISI یکی 5 ماه پیش و یکی 1 ماه پیش سابمیت کردم که فعلا هنوز خبری نشده ولی امید به چاپش دارم چون با یه استاد معروف تو رشته خودمون کار کردم. تافل 82 دارم. GRE فعلا ندارم. حالا نمیدونم آیا با این نمره تافل اصلا GRE آزمون دادن فایده ای داره یا نه. در کل با این شرایط من چقدر شانس پذیرش با فاند دارم؟
بتونيد تافل رو تكرار كنيد و حداقل بالاي 90 بكشيد خيلي بهتهر. بعدم تافل و GRE ربط خاصي به هم ندارند ولي شما كلا بايز از زبان خوندن لذت ببري چون GREچيزي نيست كه با عدم علاقه خيلي جواب بده. اگر استادتون معروف در حد جهاني باشه كه از نظر توصيه نامه هم شرايط خوبه در مورد معدل همه كه فرك ميكنم مينيمم اكثر دانشگاه هاي آمريكا رو داريد. مقاله هم انشا... چاپ ميشه و باز رزومه اتون بهتر ميشه. تماس با اساتيد مرتبت در زمينه كاري خودتون مهمه . شايد بتوندي فاند رو از اين طريق كسب كنيد.
در اين نقطه كه هستيد تنها چيزي كه ميتونه باز رزومه ي شما رو پر رنگ تر كنه نمرات زبانه كه دست خودتونم هست. به نظرم ارزشش رو داره روشون خوب وقت بگذاريد. صحبتهاي من در خصوص ايالت متحده بود.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
در اين نقطه كه هستيد تنها چيزي كه ميتونه باز رزومه ي شما رو پر رنگ تر كنه نمرات زبانه كه دست خودتونم هست. به نظرم ارزشش رو داره روشون خوب وقت بگذاريد. صحبتهاي من در خصوص ايالت متحده بود.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull