26-07-2013, 12:43 PM
(26-07-2013, 12:28 PM)'mnsh' نوشته: ممنون simon عزیز
من لیسانس ورودی 89 ام اما چون فک کنم زبانم انچنان خوب نباشه تصمیم گرفتم برای بهار اپلای کنم که تا اون موقع هم زبانم رو بهتر کنم هم مقاله ام رو به جایی برسونم. ولی نمی دونم تو ترم بهار میتونم یه دانشگاه با رنک خوب پیدا کنم که منو فول فاند پذیرش کنه؟با این شرایط چه رنک دانشگاهی رو میتونم انتخاب کنم (میتونم برای دانشگاه های زیر 100 اقدام کنم؟)
اگه کسی قبلا ترم بهار واسه ریاضی تونسته از یه دانشگاه خوب پذیرش بگیره لطفا کمکم کنه ، به خاطر زبانم احساس میکنم خیلی دیر شروع کردم و نگرانم
با اينكه ديديم دوستاني بهار فاند گرفتند اما زياد به فاند بهار خوشبين نيستم. انتخابهاتون خيلي كم ميشه. برخي دانشگاه ها بهار International studentنميگيرند. اكثرا تو سايتها ميگن بهار فاند به دانشجو نميديم كه اينم باز مختص دانشجوي بين الملليه.
در مورد زبان به نظرم اين ترس رو كنار بگذاريد. مساله دو تا آزمون نيست اگر نتونيد با اعتماد به نفس باهاش برخورد كنيد چطوري مي خواهيد يك عمر به زبان ديگه گويش كنيد و ارتباط برقرار كنيد؟
ضمنا شما براي آمريكا از الان تا چند ماه وقت داريد نمرات زبان آماده كنيد و براي پاييز با دست بازتري اقدام كنيد. بازم با خودتونه شايد شانستون خوب بود در ارتباط با اساتيد تونستيد براي بهار فاند جور كنيد.فقط اميدوار و محكم پيش بريد.
در مورد رنك رشته ي شما اگر ديدي هم داشتم چون شما و تواناييهاتون رو نميشناسم نميتونستم پيشگويي كنم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
در مورد زبان به نظرم اين ترس رو كنار بگذاريد. مساله دو تا آزمون نيست اگر نتونيد با اعتماد به نفس باهاش برخورد كنيد چطوري مي خواهيد يك عمر به زبان ديگه گويش كنيد و ارتباط برقرار كنيد؟
ضمنا شما براي آمريكا از الان تا چند ماه وقت داريد نمرات زبان آماده كنيد و براي پاييز با دست بازتري اقدام كنيد. بازم با خودتونه شايد شانستون خوب بود در ارتباط با اساتيد تونستيد براي بهار فاند جور كنيد.فقط اميدوار و محكم پيش بريد.
در مورد رنك رشته ي شما اگر ديدي هم داشتم چون شما و تواناييهاتون رو نميشناسم نميتونستم پيشگويي كنم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull