26-07-2013, 05:35 PM
قضیه این نیست که اعتماد به نفس ندارم اتفاقا با سابقه ای تو کارای دیگم داشتم مثل کنکور و المپیاد و ...همیشه دقیقه نود هم اگه کاری رو شروع کردم اگه خواستم که تمومش کنم اینکارو کردم ولی بعد از اینکه چند موسسه زبان رفتم که به طور جدی تری از اوضاعه زبانم با خبر بشم اینطور ناامیدم کردن و گفتن که حداقل 9 ماه باید کار کنی و من شنیده بودم که برای پاییز باید ابان امسال امتحان تافل رو بدم و یعنی این روزا باید ثبت نام کنم(گویا زود ظرفیتش تکمیل میشه) و هنوز موندم که اینکار رو بکنم یا ارزش داره که برای تقویت زبان تا بهار صبر کنم.اخه رنک دانشگام مهمه!
البته درمورد اینکه پاییز سال بعد هم فکر کردم ولی چون احتمالا بتونم بدون کنکور؛ ارشد تهران رو برم ، نمیدونم میشه همزمان اپلای هم بکنم؟و ارزش 1 سال عقب افتادن رو داره؟
با هر کسی که مشورت میکنم یه چیز ی میگه نمیدونم کدوم درسته ؛البته متن های زبان رو میتونم بفهمم ویا بخونم .با speaking مشکل دارم چون باید رو هرچی که میخام بگم فک کنم و طول میکشه خیلی..
ممنون میشم اگه بتونی بیشتر راهنماییم کنی.
البته درمورد اینکه پاییز سال بعد هم فکر کردم ولی چون احتمالا بتونم بدون کنکور؛ ارشد تهران رو برم ، نمیدونم میشه همزمان اپلای هم بکنم؟و ارزش 1 سال عقب افتادن رو داره؟
با هر کسی که مشورت میکنم یه چیز ی میگه نمیدونم کدوم درسته ؛البته متن های زبان رو میتونم بفهمم ویا بخونم .با speaking مشکل دارم چون باید رو هرچی که میخام بگم فک کنم و طول میکشه خیلی..
ممنون میشم اگه بتونی بیشتر راهنماییم کنی.