27-07-2013, 12:30 AM
(22-07-2013, 05:24 PM)'فرید' نوشته:سلام
اگر گفته امتحان میگیره سوال علمی بیشتر پرسیده میشه. ممکنه به این صورت باشه مقاله ای بفرسته و سوال هایی پایه ای از اون بپرس. معمولا سوالها مرتبط به مواردی که شما کار کردید یا ادعا کردید بلدید و در مواردی که مرتبط به کار استاد باشه ولی شما خیلی کار نکردید سوال نمیکنه چون شما می تونید بگید بلد نیستم و قرار نیست همه چی بدونید. فرض کنید یک درسی 4 سال پیش با نمره عالی پاس کرده باشید بدون خوندن درس اگر از شما الان دوباره امتحان بگیرند بعید که ساده ترین و پایه ترین سوالات بتونید جواب بدید. فقط در مورد پروژه خودتون و موارد مرتبط به اون باید اطلاعات خوبی داشته باشید و یکسری موارد کلی و پایه ای مرتبط به کاری که در اینده قرار انجام بدی و از درس های مرتبط که پاس کردی نکات اصول یه مرور بکن.
ممنون فرید عزیز،
میخوام بپرسم برای اون مواردی که کار نکردم و زمینه کاریه استاده، جمله و یا حرفی بهتر از I dont know سراغ دارید ؟ چون من فقط ابراز علاقه کردم به زمینه که استاد داره کار میکنه، و من تخصصی در اون رابطه ندارم.
ممنون.
میخوام بپرسم برای اون مواردی که کار نکردم و زمینه کاریه استاده، جمله و یا حرفی بهتر از I dont know سراغ دارید ؟ چون من فقط ابراز علاقه کردم به زمینه که استاد داره کار میکنه، و من تخصصی در اون رابطه ندارم.
ممنون.