27-07-2013, 09:03 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 27-07-2013, 09:04 AM توسط maryam4312.)
(27-07-2013, 08:35 AM)'Leyla_Bahari' نوشته: سلام بچه ها یه سوال: من سه هفته دیگه تافل دارم و باید 4تا دانشگاهم رو برای ریپورت رایگان نمره مشخص کنم. خب راه اصلی برای انتخاب دانشگاه ها اینه که به اساتید ایمیل بزنیم و نظر مثبت شون رو بگیریم. اما الان که نمرات تافل و جی آر ای من مشخص نیستن و قاعدتا نمیتونم از نظر اساتید راجع به خودم مطلع بشم، این 4تا دانشگاه رو چطور انتخاب کنم؟!
امیدوارم سوالم رو واضح نوشته باشم. الطاف تان مستدام [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
درود
اگه فکرمیکنید شانس پذیرش توی اون دانشگاه رو دارید با یه پیش بینی از نمرات زبانتون یا معدل و کلا رزومه ، ینی با توجه به رزومتون انتخاب معقولیه براتون و چند استاد مرتبطم داره به کارتون ، ارزششو داره کدشو وارد کنید
من که از هیچکدوم کدهایی که برای تافل و جی ار ای انتخاب کردم استفاده نگردم ! همه هدر شد!
اگه فکرمیکنید شانس پذیرش توی اون دانشگاه رو دارید با یه پیش بینی از نمرات زبانتون یا معدل و کلا رزومه ، ینی با توجه به رزومتون انتخاب معقولیه براتون و چند استاد مرتبطم داره به کارتون ، ارزششو داره کدشو وارد کنید
من که از هیچکدوم کدهایی که برای تافل و جی ار ای انتخاب کردم استفاده نگردم ! همه هدر شد!
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم