28-07-2013, 04:03 PM
1. حتی اینکه مدرکم برا کارشناسی هست؟ چون یه چند تا از آشناهای خودم تو استرالیا و نیوزلند هستن و گفتن که در کل دانشگاه های ایران رو زیاد حسابی روشون باز نمیکنن اونجا و ایضآ تمرکز بیشترشون روی آخرین مدرک تحصیلی هست(خصوصآ ارشد). شما گفتید تا حدودی میتونه موثر باشه؟ به هر حال نمیدونم میشه کاریش کرد که زیاد به چشم نیاد؟(من حتمآ میخوام که دانشگاه سیدنی باشه و یا اگر نشد ملبورن چون مزیتشون این هست که دو تا از بهترین دانشگاه های غیرفنی مهندسی{علوم انسانی و سایر} استرالیا هستن)
2. همچنین تا اونجا که تحقیق کردم، دانشگاه سیدنی طیف گسترده ایی از حمایت های مالی و خوابگاههای قیمت مناسب رو تو سیاست کاریش داره چون مستقیمآ از طرف دولت حمایت میشه؟
3. من هنوز هیچ اقدامی نکردم و میخوام سال دیگه آپلای کنم واسه تحصیل دو سال بعد. این شهریه ایی که گفتید واسه من وحشتناکه تازه سایر هزینه ها هم به جای خودش! به نظر شما چیکار میتونم بکنم؟
2. همچنین تا اونجا که تحقیق کردم، دانشگاه سیدنی طیف گسترده ایی از حمایت های مالی و خوابگاههای قیمت مناسب رو تو سیاست کاریش داره چون مستقیمآ از طرف دولت حمایت میشه؟
3. من هنوز هیچ اقدامی نکردم و میخوام سال دیگه آپلای کنم واسه تحصیل دو سال بعد. این شهریه ایی که گفتید واسه من وحشتناکه تازه سایر هزینه ها هم به جای خودش! به نظر شما چیکار میتونم بکنم؟