30-07-2013, 12:34 AM
بله....اینطوری دستتون میاد استادتون قراره براتون چجوری بنویسه...اگه قراره خودتون بنویسید و استاد بعدش امضا کنه یا همونو بفرسته مشکلی نیست ولی در صورتی که انلاین قراره بفرسته خودش یا کلا قراره خودش بفرسته، بهتره که ازش یه نسخه ای داشته باشید تا کلاتون پس معرکه نشه!
زیاد هم مشکل نیست...می تونید به استاد توضیح بدید که بعضی دانشگاه ها فرم کاغذی رو میخان و شما می خواهید همراه با مدارک دیگه براشون پست کنید...خوب نسخه ی اضافی تر بگیرید و خوب یکیشو می تونید باز کنید و ببینید چجوریه؟!
چون در نهایت موقعی که ریجکت شدید می تونید بفهمید ایراد اصلی کارتون کجاست چون دانشگاه ها بعدا طفره خواهند رفت یا تبصره میارن که نمیشه ریکام را براتون نسخه شو بفرستن همانطور که در پست قبلی اشاره کردم
زیاد هم مشکل نیست...می تونید به استاد توضیح بدید که بعضی دانشگاه ها فرم کاغذی رو میخان و شما می خواهید همراه با مدارک دیگه براشون پست کنید...خوب نسخه ی اضافی تر بگیرید و خوب یکیشو می تونید باز کنید و ببینید چجوریه؟!
چون در نهایت موقعی که ریجکت شدید می تونید بفهمید ایراد اصلی کارتون کجاست چون دانشگاه ها بعدا طفره خواهند رفت یا تبصره میارن که نمیشه ریکام را براتون نسخه شو بفرستن همانطور که در پست قبلی اشاره کردم
(29-07-2013, 11:39 PM)'ahmadpashaei' نوشته: یعنی اول بریم پیش استادامون بگیم یکی کاغذیشو بده؟ از الان حس می کنم که recoms&sop داره دردسر میشه