(30-07-2013, 01:14 PM)'Niayesh' نوشته: سلام.
کسی در مورد دانشگاه های اسکاتلند اطلاعاتی داره؟ مخصوصآ دانشگاه سنت آندروز؟ اگه مقدور هست یه سری اطلاعات جامع از نقاط قوت و ضعف اسکاتلند و دانشگاه نام برده لطف کنید.(رشته های موجود، رنک بر اساس رشته ها، میزان اعطای هزینه های کمک تحصیلی)
ضمن خوش امدگویی به شما
سنت اندروز، اولین دانشگاه اسکاتلند و سومین و قدیمی ترین دانشگاه در کشورهای انگلیسی زبان به شمار می رود که در سال 1413 تاسیس شد. با گذشت بیش از شش قرن از زمان تاسیس آن، به عنوان یکی از متمایزترین و پیشروترین مراکز اروپایی شهرت دارد. این دانشگاه در حال حاضر یکی از متمرکزترین کرسی های پژوهشی یادگیری اروپا به شمار می رود و بیش از یک چهارم از گردش مالی خود را از کمک های مالی تحقیق و قراردادها به دست می آورد. سنت اندروز، یکی از برترین دانشگاه های اروپایی در زمینه تحقیق، کیفیت تدریس و رضایت دانشجویان است و همواره در جدول لیگ مستقل که توسط مجلات تایمز، گاردین و ساندی تایمز منتشر می شود در بین 5 دانشگاه برتر قرار دارد. من در خصوص رشته ای که قراره تحصیل کنم اطلاعی ندارم اما عرض کنم دانشگاه رشته های فنی و مهندسی ارائه نمی دهد!! و رتبه 108 در دنیا رو در سال 2012/13 از رنکینگ تایمز اخذ کرده است که نشان دهنده اعتبار بالای این دانشگاهست.
وب سایت دانشگاه
وب سایت دانشگاه
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public