(30-07-2013, 02:35 PM)'amin ahmadvand' نوشته: سلام دوستان
من به شماره 09680 زنگ زدم بهم گفتن امریه درخواستی ثبت شده حتی محل آموزشیو بهم گفت ولی رفتم پلیس +10 واسه برگ سفید میگن هنوز نیومده به نظر شما 100 درصد شده یا احتمال داره تغییر کنه ؟
بعد از ثبت شدن کُد در سیستم نظام وظیفه، امکان تغییرش ضعیف است و شما به همون پادگان آموزشی اعزام خواهید شد، مگر اینکه در روز اعزام، اتفاق غیرمنتظره ای پیش بیاد!
(31-07-2013, 11:18 AM)'gh_masror' نوشته: دوستان من زنگ زدم 09680 گفتم اموزشی کجا افتادم گفت قرارگاه سازندگی خاتم من برا امریه اقدم کرده بودم و موافقت شده بود..حالا اینجا کجاست؟
دوست من، با امریه شما برای قرارگاه سازندگی خاتم موافقت شده چون تا جایی که من اطلاع دارم، قرارگاه، پادگان آموزشی نداره! اگر کُد پادگان آموزشی رو به شما اعلام کرده، میتونید در این ارسال، کُد مراکز آموزشی نظام وظیفه رو نگاه کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.