31-07-2013, 05:04 PM
(31-07-2013, 04:30 PM)'soha*star' نوشته: سلام دوستان
به نظرتون من شانس گرفتن بورسیه از دانشگاه های معتبردرکانادا یا استرالیا رو دارم:
معدل لیسانس : 14 از دانشگاه شیراز
معدل فوق : 17 از دانشگاه چمران اهواز
زبانم بدنیس اما هنوزاقدامی برا آزمون نکردم.
تاچندماه آینده چندتامقاله داخلی و 1 مقاله isiخواهم داشت.
به نظرتون با این وضعیت شانسی براگرفتن بورس دارم و به دنبال آزمون زبان باشم یا اینکه به فکر ادامه تحصیل در ایران باشم
باتشکر.
شرایطتون نه خیلی خوبه نه خیلی بد... البته معدل هاتون خیلی خوب نیست.... اگه فرض کنیم یه نمره زبان خوب میارید و بازم فرض کنیم که رشتتون رشته ی خوبیه برای بورس گرفتن میتونم بگم شانس دارید... اگرچه شانس کمی هست ولی شانس دارید...
(فراموش نکنید که کشور های سختی هستن استرالیا و کانادا برای بورس گرفتن)
به نظر من که حتما مدرک زبان بگیرید و شانستون رو امتحان کنید... مخصوصا اگه مقاله تون چاپ بشه که دیگه خیلی خوب میشه... هرگز نا امید نشید و به هر حال بورس مال ماهاست... اگه بخایم و تلاش کنیم حتما میتونیم بگیریمش... این چیزا یه درصدی از پروسه ی بورس گرفتنه و یه قسمت مهمش ایمیل زدن و استاد پیدا کردنه که خیلی به معدلتون بستگی نداره...
موفق باشید..
(فراموش نکنید که کشور های سختی هستن استرالیا و کانادا برای بورس گرفتن)
به نظر من که حتما مدرک زبان بگیرید و شانستون رو امتحان کنید... مخصوصا اگه مقاله تون چاپ بشه که دیگه خیلی خوب میشه... هرگز نا امید نشید و به هر حال بورس مال ماهاست... اگه بخایم و تلاش کنیم حتما میتونیم بگیریمش... این چیزا یه درصدی از پروسه ی بورس گرفتنه و یه قسمت مهمش ایمیل زدن و استاد پیدا کردنه که خیلی به معدلتون بستگی نداره...
موفق باشید..
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز