02-08-2013, 03:49 PM
درود
اول از همه بگم من در این رشته تحصیل نمی کنم و کاملا جدا هستم
در مورد دانشگاه لولئو باید بگم از دانشگاه های خوب فنی سوئد هست که در زمینه های فنی فعالیت رو به رشدی داره
شهر همانطور که اشاره شد در جایی هست که آب و هوا سردتر هست ( نزدیکتر به قطب شمال) و استان هم از نظر اقتصادی رو معادن وابسته هست
در مورد ژئوفیزیک همچنین اطلاع دارم دانشگاه اپسالا گروه مرتبط داره اونجا رو هم نگاه کنید
ارزش رو هم که پرسیدید یه خاصیت نسبی هست و بسته به تعریفات فرد می تونه تغییر کنه ولی به طور کلی داره، مخصوصا اگر گزینه ی دیگری نداشته باشید
اول از همه بگم من در این رشته تحصیل نمی کنم و کاملا جدا هستم
در مورد دانشگاه لولئو باید بگم از دانشگاه های خوب فنی سوئد هست که در زمینه های فنی فعالیت رو به رشدی داره
شهر همانطور که اشاره شد در جایی هست که آب و هوا سردتر هست ( نزدیکتر به قطب شمال) و استان هم از نظر اقتصادی رو معادن وابسته هست
در مورد ژئوفیزیک همچنین اطلاع دارم دانشگاه اپسالا گروه مرتبط داره اونجا رو هم نگاه کنید
ارزش رو هم که پرسیدید یه خاصیت نسبی هست و بسته به تعریفات فرد می تونه تغییر کنه ولی به طور کلی داره، مخصوصا اگر گزینه ی دیگری نداشته باشید
(30-07-2013, 12:21 PM)'زهره ماین' نوشته: سلام و وقتتون بخیر
اطلاعاتی راجع به دانشگاه LTU میخواستم، مثلا اینکه این دانشگاه برای مقطع دکتری رشته ژئوفیزیک رنک خوبی داره آیا؟ و ممنون میشم اگر دانشگاهی که برای مقطع دکتری ژئوفیزیک خوب هستند رو بهم معرفی کنین...
(02-08-2013, 04:09 AM)'ForeverBlue' نوشته:با سلام
در خصوص این دانشگاه اطلاع چندانی ندارم جز این که در شمالی ترین نقاط سوئد (و در نتیجه آب و هوای بسیار سرد و سخت) قرار دارد و عمدتا در زمینه اقتصاد و فناوری اطلاعات و علوم زیست محیطی فعال است. برای اطلاع بیشتر میتوانید اینجا و اینجا را ببینید.
در خصوص ژئوفیزیک باید دست به دامان soilman عزیز شد که بیایند و اطلاع رسانی کنند