03-08-2013, 08:03 PM
(02-08-2013, 09:56 PM)'galin01' نوشته: ببخشيد من تو يه سر دوراهي قرار گرفتم که نميدونم چيکار کنم.خواهشا اگه ميشه يه راهي پا پيشم بزارين واقعا گيجج شدم هر کسي يه چيزي ميگهمن برج 6 يعني 2-3 هفته ديگه اعزام هستم و مدرکم فوق ديپلم کامپيوتر هست بعضي ها بهم ميگن که نرو سربازي اول ليسانس بگير بعد برو بعضي ها هم ميگن نه تو اول برو سربازي برگرد بعدش هم ميتوني کار پيدا کني و هم
بعدش درست رو ادامه بدي.نميدونم چيکار کنم. از اين طرف دلم ميگه برو سربازي بعدش تو همون نظام استخدام شو از يه طرفش هم دلم ميگه نرو ليسانس بگير بعد برو اونطوري هم کسري خدمت بيشتر ميگيرمآخه من کسري خدمت بسيج الان به امن تعلق نميگيره چون مدتش خيلي کمه نميدونم چيکار کنم خيلي گيج شدم.و از طرف ديگه خيل دوست دارم تو سپاه بيفتم و با همه اين شرايط من موندم چيکار کنم.حالا من برم پليس+10 نيگاه کنم محل خدمتم مشخص شده يا نه.شما اگه يه نظري دارين بهم بگين اين همه آدم نظر دادن شما هم يه نظر بدين ببينم چي پيش مياد.
از یه طرفی هم امکان داره اصلا دانشگاه قبول نشممم.
اگه هر کسی تو شرایط قرار گرفته قبلا لطفا بهم بگه. یا اگه نظری دارین بگین.بد جور تو دوراهی موندم.
دوست عزیز
شک نکنید و تحصیل را ادامه بدهید. بین کاردانی و کارشناسی زمین تا آسمان تفاوت است (که مثلا بین کارشناسی و کارشناسی ارشد نیست). اگر شما الان به سربازی بروید نهایتا بعد از 2 سال یک پایان خدمت دارید و انگیزه کمتری برای ادامه تحصیل.
با مدرک لیسانس هم کار بهتری پیدا خواهید کرد و هم سربازی بهتری خواهید داشت.
به احتمالات و اینکه شاید فلان شهر بیفتید و شاید کسر خدمت فلان طور شود دل نبندید.
برای سربازی رفتن همیشه وقت هست! اما انگیزه ادامه تحصیل همیشگی نیست
شک نکنید و تحصیل را ادامه بدهید. بین کاردانی و کارشناسی زمین تا آسمان تفاوت است (که مثلا بین کارشناسی و کارشناسی ارشد نیست). اگر شما الان به سربازی بروید نهایتا بعد از 2 سال یک پایان خدمت دارید و انگیزه کمتری برای ادامه تحصیل.
با مدرک لیسانس هم کار بهتری پیدا خواهید کرد و هم سربازی بهتری خواهید داشت.
به احتمالات و اینکه شاید فلان شهر بیفتید و شاید کسر خدمت فلان طور شود دل نبندید.
برای سربازی رفتن همیشه وقت هست! اما انگیزه ادامه تحصیل همیشگی نیست
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ