(03-08-2013, 03:27 AM)'SFaramarz' نوشته: سلام دوستان
لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه
من لیسانسمو تو رشته مهندسی متالورژی از دانشگاه آزاد نجف آباد گرفتم و میخام ارشد مکانیک تو یکی از دانشگاههای فنی هلند. بخونم معدلم خیلی پایینه (13) ولی رزومه تحقیقاتی خوبی دارم( 6 تا اختراع ثبت شده تو ایران، مدال طلای جشنواره اختراعات لهستان، 2 مدال نقره جشنواره اختراعات لهستان، مدال نقره جشنواره اختراعات سوییس، مدال برنز جشنواره اختراعات آلمان و چندتا مدال و لوح تقدیر و برگزیده جشنوارههای خارجی و داخلی دیگه، 2 تا مقاله ISI هم دارم چاپ میکنم) زبانم خوبه و تا 2 ماهه دیگه IELTS 7 به بالا میتونم بگیرم. به نظر شما از کجا میتونم پذیرش و یا فاند بگیرم؟
آیا میتونم از ترم دوم جایی برم، یعنی میرسم به ترم دو امسال یا میمونه واسه ساله دیگه؟
اصلا به رزومه ای که من دارم اهمیت میدن یا صرفا معدل مهمه؟
دوست عزیز،
شما جوایز و عناوین بسیار عالی دارید، اما متاسفانه در اروپا در مقطع فوق لیسانس جایی برای گرفتن بورس وجود نداره. در این مقطع بیشتر اولویت برای گرفتن پذیرش روی معدل لیسانس و نمره زبان تمرکز میشه. که معدل 13 شما کار رو کمی سخت میکنه. شما تنها باید برای کشورهایی که شهریه اونها رایگانه اقدام کنید که باز هم با این شرایط شانست 50-50 هست از هلند کنار بکش و روی المان و اتریش ، فنلاند و فرانسه تمرکز کن.
شما جوایز و عناوین بسیار عالی دارید، اما متاسفانه در اروپا در مقطع فوق لیسانس جایی برای گرفتن بورس وجود نداره. در این مقطع بیشتر اولویت برای گرفتن پذیرش روی معدل لیسانس و نمره زبان تمرکز میشه. که معدل 13 شما کار رو کمی سخت میکنه. شما تنها باید برای کشورهایی که شهریه اونها رایگانه اقدام کنید که باز هم با این شرایط شانست 50-50 هست از هلند کنار بکش و روی المان و اتریش ، فنلاند و فرانسه تمرکز کن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public