05-08-2013, 02:51 AM
(02-08-2013, 04:34 PM)'hana66' نوشته: سلام میتونید به من بگین از ایران به انگلیس چه وسیلهای رو میتونم فرت کنم؟مثلا میتونم تلوزیون یا ظرف شکستنی فرت کنم و حدوداً هزینه فرت چقدر هست؟
سلام و خوش آمدید
اینکه چه چیزایی رو میتونید فریت کنید و چقدر هزینه داره بستگی زیادی به ایرلاینتون داره... به نظرم با یه آژانس مسافرتی تلفنی تماس بگیرید و بپرسید خیلی کمکتون میکنن...
من دیدم که تلویزیون و ظروف شکستنی و حتی ماشین لباسشویی!! فریت کردن به کانادا... و اومدن خونه تحویل گرفتن نه توی فرودگاه... اما اینا رو باید با ایرلاین ها هماهنگ کنید... هزینه هم دقیقا خیلی متغیره.. اگه وسایل زیادی ندارید به نظر من فریت نکنید... مخصوصا اونایی که باید برید فرودگاه تحویل بگیرید خیلی دردسر داره..
امیدوارم کمک کرده باشم و موفق باشید
اینکه چه چیزایی رو میتونید فریت کنید و چقدر هزینه داره بستگی زیادی به ایرلاینتون داره... به نظرم با یه آژانس مسافرتی تلفنی تماس بگیرید و بپرسید خیلی کمکتون میکنن...
من دیدم که تلویزیون و ظروف شکستنی و حتی ماشین لباسشویی!! فریت کردن به کانادا... و اومدن خونه تحویل گرفتن نه توی فرودگاه... اما اینا رو باید با ایرلاین ها هماهنگ کنید... هزینه هم دقیقا خیلی متغیره.. اگه وسایل زیادی ندارید به نظر من فریت نکنید... مخصوصا اونایی که باید برید فرودگاه تحویل بگیرید خیلی دردسر داره..
امیدوارم کمک کرده باشم و موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز