05-08-2013, 05:53 PM
(05-08-2013, 03:13 PM)'cosmoshunter' نوشته: درود و خسته نباشید خدمت همه دوساتان بویژه مدیران دلسوز
من دوتا سوال خیلی خیلی کلی داشتم تایپک خاصی پیدا نکردم واسه مطرح کردن، اگه کسی جواب بده خیلی ممنون میشم
فرض بر اینکه بنده تمام شرایط رو برای اخذ پذیرش واسه دوره دکتری داشته باشم و از دانشگاهی فول فاند بگیرم ( رشته م اخترفیزیک و کیهان شناسی)
سوال اول اینکه خرج کلی من واسه اینکه از ایران برم حول وحوش چقد میشه مثل
آزاد کردن مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد (بجای وثیقه سربازی هم سند میذارم) بلیط و.... با توجه به این که بخوام همسرمو هم با خودم ببرم ( البته ایشون مدرکشون آزاد هست ولی هیچ فاند یا اصن پذیرشی نداشته باشن و فقط بخوام همراهم باشه)
سوال دوم ایا فول فاندی که بهم میدن ( میدونم متفاوته ولی تو یه کشوری مثل آلمان یا حداقل کشورای اروپایی) میشه باهاش زندگی مشترک داشت یعنی کفاف خرج زندگی من وهمسرم رو میده حتی اگه بخواییم قناعت کنیم؟؟؟
ببخشید میدونم سوالم کلی بود و به شرایط بستگی داره،میخواستم حداقل بدونم چند درصد همچین چیزی ممکن هست
برای سوال اول اینجا توضیح داده شده چطور هزینه محاسبه کنید.
سوال دوم هم خیلی کلی ولی توی اروپا، دانمارک، هلند، سوئد، نروژ، فنلاند فاندهای خوبی می دهند که هزینه زندگی کامل پوشش میده و بقیه کشورها هم بستگی به نوع فاند داره
سوال دوم هم خیلی کلی ولی توی اروپا، دانمارک، هلند، سوئد، نروژ، فنلاند فاندهای خوبی می دهند که هزینه زندگی کامل پوشش میده و بقیه کشورها هم بستگی به نوع فاند داره