06-08-2013, 06:34 PM
(06-08-2013, 12:40 PM)'M2020' نوشته:سلام ، من ارشد نرم افزار هستم. لیسانسم دانشگاه آزاد شیراز با معدل16/56و ارشدم دانشگاه آزاد قزوین معدل15/23.مدرکieltsبا نمره ی6/5. و یک الی دو مقاله یژورنالهم میتونم اماده کنم. من دو سال هم سابقه تدریس دارم، میخواستم بدونم چقدر شانس پذیرش در مقطعPhdدارم. ضمنا منظورم از پذیرش ، پذیرشبدون فانداست. خیلی ممنون میشم اگه زودتری راهنمایی بفرمایین.
سلام و خوش آمدید دوست عزیز
من اینجا هم جوابتون رو میدم اما با توجه به اینکه این سوال رو عینا جای دیگه هم پرسیدید باید توجه داشته باشید که نمیشه یه سوال رو چند جا پرسید... جدا از اینکه کمک خاصی بهتون نمیکنه باعث شلوغی فروم هم میشه..
گرفتن پذیرش از سوییس کار آسونی نیست و یکی از سخت ترین کشور های اروپا محسوب میشه... البته اینکه فاند نمیخاید کارتون رو راحت تر میکنه و ممکن! امیدوارم بتونید مقاله هایی که گفتید رو بنویسید و اکسپت بگیرید که خیلی بهتون کمک میکنه...
در کل شانس دارید اما نه زیاد و بهتون پیشنهاد میکنم روی کشور های اسکاندیناوی غیر از سوئد بیشتر وقت بزارید چون کمی راحت تر هستن تا کشور هایی مثل سوییس...
موفق باشید و سعی کنید قوانین اینجا رو رعایت کنید
من اینجا هم جوابتون رو میدم اما با توجه به اینکه این سوال رو عینا جای دیگه هم پرسیدید باید توجه داشته باشید که نمیشه یه سوال رو چند جا پرسید... جدا از اینکه کمک خاصی بهتون نمیکنه باعث شلوغی فروم هم میشه..
گرفتن پذیرش از سوییس کار آسونی نیست و یکی از سخت ترین کشور های اروپا محسوب میشه... البته اینکه فاند نمیخاید کارتون رو راحت تر میکنه و ممکن! امیدوارم بتونید مقاله هایی که گفتید رو بنویسید و اکسپت بگیرید که خیلی بهتون کمک میکنه...
در کل شانس دارید اما نه زیاد و بهتون پیشنهاد میکنم روی کشور های اسکاندیناوی غیر از سوئد بیشتر وقت بزارید چون کمی راحت تر هستن تا کشور هایی مثل سوییس...
موفق باشید و سعی کنید قوانین اینجا رو رعایت کنید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز