06-08-2013, 11:47 PM
(06-08-2013, 03:18 PM)'مهیار' نوشته: با سلام.
احتیاج به راهنمایی دوستان دارم. می خواستم برای معافیت پزشکی اقدام کنم اما قبلش می خوام مشاوره کنم. برای مشاوره پزشکی به کجا و چه دکتری می تونم مراجعه کنم که نظرش مورد تایید نظام وظیفه هم باشه؟
یک سوال دیگه هم دارم اینکه نظام وظیفه بیماران مبتلا به بیماری های غدد رو به کدوم بیمارستان نیروی انتظامی می فرسته.
دوست من، پیشنهاد میکنم، ابتدا این ارسال (مراحل اقدام برای معافیت پزشکی) رو مطالعه کنید. اگر در تهران ساکن باشید، بیمارستان سجاد (م. فاطمی)
(06-08-2013, 03:22 PM)'Rezaaa' نوشته: وقت به خیر. بنده یه سوال داشتم در مورد معافیت پزشکی. راستش تا سال دیگه کارشناسیم تموم میشه و از الان به فکر سربازی هستم. من 21 سال سنم هست. کلاس چهارم که بودم در اثر برخورد یه جسم سخت به چشمم من دیدمو به کلی از دست دادم، البته شکر خدا طی یه عمل چشم خیلی طولانی(8ساعت) و سخت بیناییم برگشت و از اون موقع تا به حال مشکلی از بابت بینایی نداشتم مگر اینکه چشم ضرب دیده حدود نیم درصد نسبت به چشم دیگم ضعیف تره. حالا به نظر شما میتونم از این طریق اقدامی برا معافیت بکنم. الانم دقیقا بازمانده ی بقیه ایی که زدن توی چشمم هست با گذشت این همه سال. به نظر شما هیچ راهی داره؟
در این مورد حتما با پزشک معتمد نظام وظیفه مشورت کنید ولی بنظرم و با توجه به اینکه اشاره کردید که در حال حاضر خوشبختانه، مشکل بینایی ندارید، فکر نمیکنم راهی برای معافیت شما وجود داشته باشه.
موفق باشید![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
موفق باشید
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.