درود
تاریخ مصاحبه؛ 25th June - میتونید شرح مصاحبه رو از اینجا و شرح سفر رو از اینجا بخونید.
تاریخ کلیر شدن؛ 15th August
مدت زمان انتظار؛ 51 روز
نوع ویزا: Single
PhD Forest Resources - فول فاند (RA) - سربازی امریه آموزش و پرورش - 30 ماه سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی در شرکت خصوصی
دو تا از دوستان همسفر هم شرایطشون رو اینجا اعلام میکنم؛
تاریخ مصاحبه؛ 25th June
تاریخ کلیر شدن؛ 02nd August
مدت زمان انتظار؛ 38 روز
PhD Physics - فول فاند (TA) - سربازی نداشتند (خانم بودند) - بدون سابقه کار
--------
تاریخ مصاحبه؛ 25th June
تاریخ کلیر شدن؛ 12th August
مدت زمان انتظار؛ 48 روز
نوع ویزا: Single (ویزای F-1 و F-2 با هم صادر شد)
PhD Engineering Management - فول فاند (RA) - سربازی در نیروی دریایی - (؟) ماه سابقه کار در شرکت خصوصی
تاریخ مصاحبه؛ 25th June - میتونید شرح مصاحبه رو از اینجا و شرح سفر رو از اینجا بخونید.
تاریخ کلیر شدن؛ 15th August
مدت زمان انتظار؛ 51 روز
PhD Forest Resources - فول فاند (RA) - سربازی امریه آموزش و پرورش - 30 ماه سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی در شرکت خصوصی
دو تا از دوستان همسفر هم شرایطشون رو اینجا اعلام میکنم؛
تاریخ مصاحبه؛ 25th June
تاریخ کلیر شدن؛ 02nd August
مدت زمان انتظار؛ 38 روز
PhD Physics - فول فاند (TA) - سربازی نداشتند (خانم بودند) - بدون سابقه کار
--------
تاریخ مصاحبه؛ 25th June
تاریخ کلیر شدن؛ 12th August
مدت زمان انتظار؛ 48 روز
نوع ویزا: Single (ویزای F-1 و F-2 با هم صادر شد)
PhD Engineering Management - فول فاند (RA) - سربازی در نیروی دریایی - (؟) ماه سابقه کار در شرکت خصوصی
به امید پایان انتظار همه منتظران
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.