(08-08-2013, 06:45 AM)'tarakhanom' نوشته: سلام میشه لطفا نظر بدید من میتونم برای پذیرش با فاند واسه PHD تو یه دانشگاه معتبر شانس داشته باشم یا خیر؟
رشته مهندسی شیمی طراحی فرآیند
معدل ارشد 15 از دانشگاه ازاد شاهرود
معدل کارشناسی 13 ازاد مشهد
2 مقاله ISI
آیلتس 6تا 6.5(هنوز امتحان ندادم) و GRE هم هنوز روش وقت نذاشتم
راستش با خوندن نظر کارشناسهای همین سایت در مورد سختگیری در معدل تو کانادا و نمره زبان تو آمریکا خیلی ناامید شدم ! اروپا هم گویا رقابت بیشتره !
با توجه به اینکه من 32 سالمه به نظر شما وقت گذاشتن واسه بالا بردن نمره آیلتس و GRE کار درستیه؟ و آیا شرط سنی واسه گرفتن فاند وجود داره یا نه؟
خیلی از زحماتتون ممنونم
من پيشنهاد ميكنم شما ايران بمون. كسي كه با 4 تا پست خوندن به " خيلي نا اميد شدن" ميرسه ممكنه هر جاي اين مسير بيخيال قضيه شه و فقط وقت و پولش رو هدر بده. [img]images/smilies/smile.gif[/img]با معدل شما در مورد دانشگاه معتبر نظري ندارم ولي شما دانشگاه خوب و متوسط آمريكا هم پذيرش بگيري فكر كنم معتبر محسوب شه. در مورد كانادا معدل شما پيشنياز معدلي برخي دانشگاه هاي خوب رو نداره و حتي قادر نيستيد مدارك بفرستيد ولي بازم مطلق نميگم. بهتره دانشگاه رو انتخاب كنيد و باز با ايمل از Graduate بپرسيد. جواب اونها ديگه وضعيت رو مشخص ميكنه. هنوز آيلتس نداده هدف و رو 6-6.5 گذاشتيد نميترسيد 5 بياريد؟[img]images/smilies/wink.gif[/img] شما بالاخره هم دانشگاه معتبر ميخواهيد هم فاند هم نمره زباني هم كه براي خودتون در نظر گرفتيد زيادي با ارفاق بوده. استادي كه ميخواد فاند بده چرا بايد به شما فاند بده؟ اگر بتونيد خودتون اين سوال رو به خودتون جواب بديد تكليف دانشگاه هم كه اپلاي كنيد براتون مشخصه. شما مقاله داشتيد پس قطعا توانمنديد كه نمره ي زبان بهتري بياريد. من ميگم رو آيلتس مثلا 7.5-8 زوم كنيد كه انشا... 7 رو بياريد ديگه. در مورد GRE هم كه بايد شروع كرده باشيد يا بكنيد اگر تصميمتون امساله. وقت زيادي نداريد. اونم اگر فاند لازميد رو نمره ي بالا بايد برنامه ريزي كنيد. در مورد سن من تا حالا محدوديتي نديدم. يكبار تو سفارت آقاي 40 ساله ايي بود كه تازه پذيرش دكتري گرفته بود و بهش ويزا دادن. شايد برخي استادها روي جوون بودن شاگرداشون حساس باشن اما اين يك اپيدمي نيست.اميدوارم اول تصميم جدي بگيريد و بعد در اون موفق بشيد.
شادزي
[img]images/smilies/shy.gif[/img]
شادزي
[img]images/smilies/shy.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull