09-08-2013, 05:16 PM
(07-08-2013, 02:02 PM)'persian_maani' نوشته: سلام. من مقطع کارشناسی مهندسی نرم افزار در دانشگاه آزاد تهران مرکز با معدل 15 و کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات در دانشگاه سراسری غیر انتفاعی نور طوبی (با کنکور سراری ) در تهران با معدل 17 خوندم. هنوز امتحان زبان IELTS را ندادم ولی حتما می تونم 6.5 بگیرم . 4 سال هم سابقه ی کار در زمینه ی رشتم دارم. متاسفانه مقاله ندارم. می خوام بدونم برای رشته های زیر برای کارشناسی ارشد مجدد چقدر شانس پذیرش دارم؟
norwegian university of science and technology:
1- Communication Networks and Networked Services
2- Security and Mobile Computing
University of OSLO:
1-Network and System Administration
ممنون می شم راهنماییم کنیید.
سلام 
امیدوارم که بتونید نمره ی زبان خوبی بیارید... و اگه مقاله هم تو این مدت بدید که چه بهتر...
به نظر من که شانس دارید... نمیشه با قطعیت گفت... فک میکنم بالای 50 درصد اگه همه ی مدارکتون کامل باشه و نکات مهم در گرفتن پذیرش رو رعایت کرده باشید (مثل سی وی خوب نوشته شده و موتیویشن خوب نوشته شده و این چیزا)
یه چیز مهم هم اینه که این رشته ها رو چطوری ربط میدید به رشته ای که خوندید... اون هم تاثیر داره...
به هر حال شانس دارید حتما تلاشتون رو بکنید...
موفق باشید

امیدوارم که بتونید نمره ی زبان خوبی بیارید... و اگه مقاله هم تو این مدت بدید که چه بهتر...
به نظر من که شانس دارید... نمیشه با قطعیت گفت... فک میکنم بالای 50 درصد اگه همه ی مدارکتون کامل باشه و نکات مهم در گرفتن پذیرش رو رعایت کرده باشید (مثل سی وی خوب نوشته شده و موتیویشن خوب نوشته شده و این چیزا)
یه چیز مهم هم اینه که این رشته ها رو چطوری ربط میدید به رشته ای که خوندید... اون هم تاثیر داره...
به هر حال شانس دارید حتما تلاشتون رو بکنید...
موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز