12-08-2013, 12:02 AM
سلام، من مدرکم ارشد ریاضی کاربردیه. شما در مورد بازار کار رشته ریاضی در آمریکا اطلاع دارید؟ من می خوام برای دکترا اقدام کنم. ایا رشته یا گرایشی هست که تلفیقی از ریاضی و کامپیوتر باشه؟ من خیلی به برنامه نویسی علاقه دارم ولی نتونستم در ایران این رشته رو ادامه بدم. گرایش دیگه ای که مد نظرمه ریاضیات مالیه. ولی چون گرایش خودم آنالیز عددی بوده می ترسم برای این گرایش اقدام کنم چون ریاضیات مالی نیاز به آمارواحتمال قوی داره که من به لطف استاد خوبم خیلی توش ضعیفم.
سوال دیگه هم دارم: من الان دارم برای تافل می خونم و احتمال زیاد پاییز امتحان میدم. من خیلی دیر فهمیدم که باید جی آر ای جنرال و سابجکت امتحان بدم. برای همین امیدمو برای اپلای امسال از دست دادم. بعضی از ذوستام می گن نتیجه جی ار ای خیلی مهم نیست با هر میزان آمادگی امتحان بده اپلای کن. از اون طرف یه سری ها هم بر اهمیت نمره خوب جی ار ای تاکید می کنن. به نظرتون چی کار کنم؟
سوال دیگه هم دارم: من الان دارم برای تافل می خونم و احتمال زیاد پاییز امتحان میدم. من خیلی دیر فهمیدم که باید جی آر ای جنرال و سابجکت امتحان بدم. برای همین امیدمو برای اپلای امسال از دست دادم. بعضی از ذوستام می گن نتیجه جی ار ای خیلی مهم نیست با هر میزان آمادگی امتحان بده اپلای کن. از اون طرف یه سری ها هم بر اهمیت نمره خوب جی ار ای تاکید می کنن. به نظرتون چی کار کنم؟
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.