12-08-2013, 04:12 AM
(11-08-2013, 07:32 AM)'engineer79' نوشته:البته رشته اي كه من ميخواهم ادامه بدم اصلا در حوزه نفت و گا زنسيت. من ميخواهم گرايش ديناميك و ارتعاشات بخوانم و يا نانو. بازهم مشكل ايجاد خواهد شد؟
کلا از قدیم رشته مکانیک (و چند رشته دیگه) جزو رشته های حساس بودند، که بستگی به گرایش این مورد شدت و ضعف داشت
بعد آگوست 2012 گرفتن ویزا برای رشته های مرتبط با انرژی خیلی سخت شد
خوبه شما مستقیم با نفت و گاز ارتباط ندارید، ولی قاعدتا در زمان مصاحبه از سابقه کاری شما سوال میشه که ممکنه حساسیت رو بیشتر کنه...البته اصلا نمیگم که ویزا نمیگیرید، ولی برحال شانستون در مقایسه با یک رشته غیر حساس اختمالا کمتر خواهد بود
به نظر من برای امریکا در کنار کشورهای دیگه اقدام کنید که اگه بدشانسی اوردید و صدور ویزای امریکا به مشکل خورد، جای دیگه ای رو هم داشته باشید
بعد آگوست 2012 گرفتن ویزا برای رشته های مرتبط با انرژی خیلی سخت شد
خوبه شما مستقیم با نفت و گاز ارتباط ندارید، ولی قاعدتا در زمان مصاحبه از سابقه کاری شما سوال میشه که ممکنه حساسیت رو بیشتر کنه...البته اصلا نمیگم که ویزا نمیگیرید، ولی برحال شانستون در مقایسه با یک رشته غیر حساس اختمالا کمتر خواهد بود
به نظر من برای امریکا در کنار کشورهای دیگه اقدام کنید که اگه بدشانسی اوردید و صدور ویزای امریکا به مشکل خورد، جای دیگه ای رو هم داشته باشید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge