دوره پست دکترای آکادمیک، عملا یک توافق بین استادی هست که فاندی را دارد و یا شما را به واسطه فاندی که دارید جذب می کند و شما. تقریبا مطمئن هستم که نیازی به مدرک زبان وجود ندارد مگر اینکه "استاد" خواهان این مدرک باشد. هرچند این امر که نیازی وجود ندارد منظور این است که فرآیند اقدام آن ضرورتا نیاز به نمره تافل یا آیلتس مشخصی ندارد ولی داشتن این مدرک قطعا به نفع شما خواهد بود.
سابقه تحقیقاتی شما، ریکامندیشنهای شما، نو بودن موضوع تحقیقاتی مد نظر شما مهمترین عوامل در فراخوانی شما برای مصاحبه جهت پست داک خواهد بود. در استرالیا، به عنوان مثال، دوره پست دکترا، advertise می شه و به اون به شکل یک شغل آکادمیک نگاه می شه.
در مورد انتخاب کشور تعداد پست دکتراها در استرالیا محدود ولی حقوقی که پرداخت می شود بسیار بالاست.(حدود 2 برابر آمریکا و کانادا). البته تنها پارامتر مهم حقوق نیست.
شخصا فکر می کنم برای شما بهتر است که پست دکترا رو در دانشگاههای معتبرتری بگذرونید و این کاملا شدنی است اگر رزومه تحقیقاتی خوبی داشته باشید. در این دوره، امتحانهای متداول دوره دانشجویی کاملا در حاشیه قرار دارند و من می شناسم کسایی که از شهید بهشتی، تهران یا امیرکبیر پست داک رو در تاپ 10 گذروندند.
سابقه تحقیقاتی شما، ریکامندیشنهای شما، نو بودن موضوع تحقیقاتی مد نظر شما مهمترین عوامل در فراخوانی شما برای مصاحبه جهت پست داک خواهد بود. در استرالیا، به عنوان مثال، دوره پست دکترا، advertise می شه و به اون به شکل یک شغل آکادمیک نگاه می شه.
در مورد انتخاب کشور تعداد پست دکتراها در استرالیا محدود ولی حقوقی که پرداخت می شود بسیار بالاست.(حدود 2 برابر آمریکا و کانادا). البته تنها پارامتر مهم حقوق نیست.
شخصا فکر می کنم برای شما بهتر است که پست دکترا رو در دانشگاههای معتبرتری بگذرونید و این کاملا شدنی است اگر رزومه تحقیقاتی خوبی داشته باشید. در این دوره، امتحانهای متداول دوره دانشجویی کاملا در حاشیه قرار دارند و من می شناسم کسایی که از شهید بهشتی، تهران یا امیرکبیر پست داک رو در تاپ 10 گذروندند.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)