(12-08-2013, 04:09 PM)'شهره قادری' نوشته: سلام دوستان عزیز، رشته من کارشناسی عمران هست و برای ایتالیا درخواست دادم و قبول کردن، فقط ترجمه سر فصل دروس رو خواستن ممنون میشم اگه کسی من رو راهنمایی کنه. بازم ممنون.
SHOHREHGHADERI@YAHOO.COM
سلام و خوش آمدید 
من این سیلابس رو چندین سال پیش خودم درست کردم... اون موقع که خیلی خوب بود... فک میکردم اینجا گذاشتم اما انگار نزاشتم!! حتما اسم رو اون اول عوض کنید و در ضمن حتما درس ها رو چک کنید که متفاوت نباشه.. بدون شک یه سری درسا رو باید عوض کنید، مخصوصا اگه دانشگاه آزاد باشید که بیشتر هم میشه درس های عوض کردنی...
این فایل به صورت آزاد برای همگان اینجا گذاشته شده، برای همین میتونید به همه ی دوستاتون بدید و توی اینترنت جا های دیگه شیر کنید فقط لطفا منبع رو ذکر کنید.
موفق باشید

من این سیلابس رو چندین سال پیش خودم درست کردم... اون موقع که خیلی خوب بود... فک میکردم اینجا گذاشتم اما انگار نزاشتم!! حتما اسم رو اون اول عوض کنید و در ضمن حتما درس ها رو چک کنید که متفاوت نباشه.. بدون شک یه سری درسا رو باید عوض کنید، مخصوصا اگه دانشگاه آزاد باشید که بیشتر هم میشه درس های عوض کردنی...
این فایل به صورت آزاد برای همگان اینجا گذاشته شده، برای همین میتونید به همه ی دوستاتون بدید و توی اینترنت جا های دیگه شیر کنید فقط لطفا منبع رو ذکر کنید.

موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز