13-08-2013, 03:00 PM
(13-08-2013, 05:46 AM)'mr.h.gm' نوشته: چشم دلیل این پیگیریم اینه که ببینم اگه باید برم بیزینس اسکول باید از الان خودمو برای جی مت آماده کنم و اگه نه برای جی آر ای.
فقط برای این موضوع هست که دنبال اینم چه رشته ای رو میخوام اپلای کنم.
راجع به نصیحتتون هم شک نکنید همینه من روزی 4 ساعت برای درسم و تحقیق هام کنار گذاشتم نیم ساعت زبان و نیم ساعت جی آر ای که البته تا اتمام Advanced فقط 1 ساعت زبان کار می کنم.
فکر می کنم راجع به رشتم در خارج از کشور باید با اساتید دانشگاه تهران حرف بزنم
اما فقط اینو بهم بگید که با توجه به این که من به تجارت جهانی علاقه دارم پس باید برم بیزینس اسکول ؟ این موضوع مهمه چون اگه جوابش آره باشه من از الان می دونم روی جی مت کار کنم یا جی آر ای اما خیالتون راحت به هیچ وجه از درسم نمیزنم که معدل کارشناسی تغییر ناپذیره و یکی از مهم ترین فاکتور هاست !
ببینید اینکه شما بخاید بیزینس اسکول برید یا دانشگاه خیلی دست خودتون نیست... قاعدتا هر جا با رنک بهتر و فاند بیشتر بهتون پذیرش بده همونجا میرید فارق از اینکه چی هست.. کلا هم اگه بخاید این رشته ها رو بخونید بهتره جی مت امتحان بدید همون طور که اینجا بحث شده...
در مورد تجارت جهانی باید بگم دوست عزیز الان خیلی زوده که شما بخاید به این موضوعات فکر کنید... شما اول باید چند سال درس بخونید که وارد موضوعات بشید و لمسشون کنید بعدش میشه گفت چی خوبه و چی بد... من رشته ای به نام تجارت جهانی ندیدم تا حالا... اگه منظورتون اینترنشنال بیزینس هست باید بگم که به نظر من رشته ی خیلی خوبی نیست برای فاند گرفتن یا حتی پذیرش و میتونم بگم فاند گرفتن توش تقریبا غیر ممکنه...
هم بیزینس اسکول ها و هم دانشگاه ها رشته های مختلفی دارن که معمولا همپوشانی داره... اگه بخاید اینترنشنال بیزینس بخونید هم میتونید توی دانشگاه ها بخونید و هم توی بیزینس اسکول ها... به طور کلی دانشگاه بهتره چون فاند بیشتری داره و بیزینس اسکول ها معمولا خیلی خیلی رقابتی هستن و فاند نمیدن (نه به دلیل اینکه سطحشون بالاتره، به این دلیل که کمپانی ها کارمنداشون رو با شهریه های بالا میفرستن اونجا که درس بخونن).. من به شخصه ندیدم کسی از بیزینس اسکول فاند بگیره تا حالا..
اما بازم میگم، به هر حال شما بهتره جی مت بخونید...
امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید..
در مورد تجارت جهانی باید بگم دوست عزیز الان خیلی زوده که شما بخاید به این موضوعات فکر کنید... شما اول باید چند سال درس بخونید که وارد موضوعات بشید و لمسشون کنید بعدش میشه گفت چی خوبه و چی بد... من رشته ای به نام تجارت جهانی ندیدم تا حالا... اگه منظورتون اینترنشنال بیزینس هست باید بگم که به نظر من رشته ی خیلی خوبی نیست برای فاند گرفتن یا حتی پذیرش و میتونم بگم فاند گرفتن توش تقریبا غیر ممکنه...
هم بیزینس اسکول ها و هم دانشگاه ها رشته های مختلفی دارن که معمولا همپوشانی داره... اگه بخاید اینترنشنال بیزینس بخونید هم میتونید توی دانشگاه ها بخونید و هم توی بیزینس اسکول ها... به طور کلی دانشگاه بهتره چون فاند بیشتری داره و بیزینس اسکول ها معمولا خیلی خیلی رقابتی هستن و فاند نمیدن (نه به دلیل اینکه سطحشون بالاتره، به این دلیل که کمپانی ها کارمنداشون رو با شهریه های بالا میفرستن اونجا که درس بخونن).. من به شخصه ندیدم کسی از بیزینس اسکول فاند بگیره تا حالا..
اما بازم میگم، به هر حال شما بهتره جی مت بخونید...
امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید..
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز