14-08-2013, 12:05 AM
(12-08-2013, 06:10 PM)'amirrubik' نوشته:بله تکرار زیاد از حد باعث خستگی و دل زدگی از نرم افزار میشه. برای جلوگیری از خستگی میشه هر نوبت تنها چند قسمت از هر درس کار شود و مرور قسمت های بعد به دفعات بعدی موکول شود.
طبق گقته خود سایت رزتا استون با تکمیل 5 سطح این نرم افزار سطح زبان آلمانی ارتقا قابل توجهی میکند اما اینکه تا چه سطحی از زبان(B1, B2 ya C1) اشاره ای نشده که برای من هم هنوز سوال هست.
یک سایت خوب دیگر هم هست که نرم افزارش نیز برای موبایل موجود می باشد:
http://www.babbel.com/
نمیتوان گفته خود سایت رزتا استون را جدی گرفت. بعد هم باید پرسید که منظور از ارتقاء قابل توجه چیست؟
رزتا استون بیشتر سعی دارد کلمات و اصطلاحات را از طریق تکرار بسیار و عادت آموزی به یادگیرنده بیاموزاند. مشکلش هم همانطور که گفتم خسته کنندگی است. خود من مدتی با زبان آلمانی آن کار کردم ولی واقعا مرا خسته کرد.
از طرفی برخی نیازها (مانند توانایی خواندن روزنامه، گوش دادن به اخبار، گوش دادن به یک متن طولانی، استنباط متن و ..) خیلی در آن پوشش داده نمیشود.
رزتا استون بیشتر سعی دارد کلمات و اصطلاحات را از طریق تکرار بسیار و عادت آموزی به یادگیرنده بیاموزاند. مشکلش هم همانطور که گفتم خسته کنندگی است. خود من مدتی با زبان آلمانی آن کار کردم ولی واقعا مرا خسته کرد.
از طرفی برخی نیازها (مانند توانایی خواندن روزنامه، گوش دادن به اخبار، گوش دادن به یک متن طولانی، استنباط متن و ..) خیلی در آن پوشش داده نمیشود.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ