(17-03-2013, 06:28 PM)'MaMi' نوشته:اضافه خدمت در صورتی خواهید خورد که فرجه یکساله فراغت از تحصیل شما تموم شده باشه و ارتباطی به ورود به کشور بعد از موعد مقرر نداره دوست من. معمولا مرسوم اینه که اگر شما در فرم مثلا نوشتید ترکیه ولی بعد از دریافت گذرنامه/تمدید امکان خروج، به ارمنستان میخواهید سفر کنید، باید به نظام وظیفه اطلاع بدید، در غیر اینصورت ممکنه در زمان خروج از کشور، از خروج شما ممانعت کنند (این مورد فقط در حد شنیده های من است و تجربه ای در این زمینه نداشتم، معمولا هم کسی این ریسک رو انجام نمیده)
میدونم هدف دوستان اینجا کمک هست برای همین من تجربه ای که برام پیش اومده رو میخاد بگم که کسی مجددا به این مشکل برنخوره.طبق گفته Mami عزیز که حرفشون هم منظقی هست نباید برای کسی که از محدوده خروج دیرتر بیاد ولی هنوز سنوات دانشجوییش و حتی فرجش تموم نشده اضافه خدمت بزنن و من هم به دلیل مشکلات دیگر اجازه خروج از پرسش این مسئله از نظام وظیفه خودداری کردم و به همین بحث اکتفا کردم.به هر حال بعد از طی این مرحله اکنون طبق پرسشی که از نظام وظیفه به داشتم 3ماه اضافه خدمت تقدیم میکنند حتی اگر هنوز دانشجو باشید.