16-08-2013, 06:19 AM
(15-08-2013, 10:16 PM)'ForeverBlue' نوشته:واقعیتش بازهم برام عجیبه و گیج شدم.
شما در ایران دانشجو بودید و هستید. وثیقه گذاشتید و از ایران بیرون رفتید و هنوز برنگشتید. حالا اگر با تاخیر برگردید، در آینده اضافه خدمت میخورید؟؟؟؟
شما که هنوز دانشجو هستید و شرایط فارغ التحصیل/اخراج/انصراف ندارید. پس اضافه خدمت موضوعیت ندارد.
من خودم یک بار همین شرایط شما را داشتم و دیر برگشتم در حالی که هنوز دانشجو بودم ==> مشکل این شد که بخشی از وثیقه ضبط شد و 6 ماه تا یکسال ممنوع الخروج شدم (البته از طرف نظام وظیفه) که پس از سپری شدن این مدت مشکل حل شد.
دقیقا همین طوره.فقط بحثی که هست اینه که اضافه خدمت هم میخورم در صورتیکه طبق صحبتی که با Mami داشتیم فکر کردیم اضافه نزنن.پس با این حساب شما هم همین شرایط رو داشتید!
دوران دانشجویی خارج شدید دیرتر از زمان بازگشت اومدید و ...
چقدر وثیقه گذاشتید؟چرا بخشی از اون رو ضبط کردن؟یعنی تا یکسال بعدش هنوز دانشجو بودید که مدت ممنوعیت خروج سپری شد؟چه سالی؟برای شما اضافه خدمت نزدن؟
چون الان مشکل من همینه که یک ترم دیگه بیشتر ندارم و میخام چند ماه دیگه برگردم.و طی تماس تلفنی با نظام وظیفه تهران گفتن 3 ماه هم اضافه میخورید.
دوران دانشجویی خارج شدید دیرتر از زمان بازگشت اومدید و ...
چقدر وثیقه گذاشتید؟چرا بخشی از اون رو ضبط کردن؟یعنی تا یکسال بعدش هنوز دانشجو بودید که مدت ممنوعیت خروج سپری شد؟چه سالی؟برای شما اضافه خدمت نزدن؟
چون الان مشکل من همینه که یک ترم دیگه بیشتر ندارم و میخام چند ماه دیگه برگردم.و طی تماس تلفنی با نظام وظیفه تهران گفتن 3 ماه هم اضافه میخورید.