16-08-2013, 01:30 PM
(13-08-2013, 09:27 PM)'RAMSAE' نوشته: از این که جواب میدین ممنون
از سفارت چطور ؟میتونم مدارکمو به اونا بدم تا واسم بفرستن و بررسی بشه یعنی همه چی دست اونا باشه
نمیدونم چرا ولی احساس میکنم مکاتبه با استاد خیلی سخته و احتمالش خیلی کمه اخه تو دانشگاه های ما کاری انجام نمیدن که ماده کمه هزار بهونه دیگه ..... پس به مراتب ماها رزومه ی قوی نخواهیم داشت .من لیست استادا رو پیدا کردم و ادرس ایمیلشون .
منظورم اینه ک صبر کنم ارشدم تموم شه بعد مکاتبه کنم یا از االان پیگیر شم
موفق و موید باشی بزرگوار
دوست عزیز،
شما که نمیتونی مدارک رو به سفارت بدی!! منظورم این بود که از تاریخ و شرایط بورس سوال کنی، به هر حال سوال پرسیدن و مکاتبه با استاد در هر کجا دنیا مراحل خاص خودش رو داره همچون: زمان دقیق، داشتن یا نداشتن دانشجو، و غیره.
منظور از اتمام ارشد این بود که استاد ممکنه نیاز به پروپزال و STUDY PLAN شما داشته باشه که باید اون رو در اختیار داشته باشید تا در زمان مورد توافق به اونها ارائه کنی. با داشتن همه موارد مکاتبه داشته باشی خوبه.
شما که نمیتونی مدارک رو به سفارت بدی!! منظورم این بود که از تاریخ و شرایط بورس سوال کنی، به هر حال سوال پرسیدن و مکاتبه با استاد در هر کجا دنیا مراحل خاص خودش رو داره همچون: زمان دقیق، داشتن یا نداشتن دانشجو، و غیره.
منظور از اتمام ارشد این بود که استاد ممکنه نیاز به پروپزال و STUDY PLAN شما داشته باشه که باید اون رو در اختیار داشته باشید تا در زمان مورد توافق به اونها ارائه کنی. با داشتن همه موارد مکاتبه داشته باشی خوبه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public