(16-08-2013, 06:19 AM)'mhz_ir' نوشته:دقیقا همین طوره.فقط بحثی که هست اینه که اضافه خدمت هم میخورم در صورتیکه طبق صحبتی که با Mami داشتیم فکر کردیم اضافه نزنن.پس با این حساب شما هم همین شرایط رو داشتید!
دوران دانشجویی خارج شدید دیرتر از زمان بازگشت اومدید و ...
چقدر وثیقه گذاشتید؟چرا بخشی از اون رو ضبط کردن؟یعنی تا یکسال بعدش هنوز دانشجو بودید که مدت ممنوعیت خروج سپری شد؟چه سالی؟برای شما اضافه خدمت نزدن؟
چون الان مشکل من همینه که یک ترم دیگه بیشتر ندارم و میخام چند ماه دیگه برگردم.و طی تماس تلفنی با نظام وظیفه تهران گفتن 3 ماه هم اضافه میخورید.
1- دلیل ضبط بخشی از وثیقه، دیربازگشتن به ایران بود (بابت هر روز مبغلی جریمه میکنند)
2- بله؛ تا یکسال بعد هم دانشجو بودم ولی ربطی به ممنوعیت خروج نداره. قانون نظام وظیفه میگه در صورت تاخیر، بین 6 ماه تا یکسال دیگه اجازه خروج نمیده (کاری نداره که طرف دانشجو هست یا نه)
3- خیر، اضافه نزدن. برای همینه که خیلی تعجب میکنم از این مباحثی که شما مطرح کردین.
واقعیتش به اون تماس تلفنی شک دارم و اینکه مخاطب شما بهتون اطلاع دقیق داده باشه. اصولا در هیچ جای قوانین نظام وظیفه، بازگشت دیرهنگام هیچ ربطی به اضافه خدمت نداره و جریمه اش حداکثر ضبط وثیقه و عدم اجازه خروج برای یکسال است.
2- بله؛ تا یکسال بعد هم دانشجو بودم ولی ربطی به ممنوعیت خروج نداره. قانون نظام وظیفه میگه در صورت تاخیر، بین 6 ماه تا یکسال دیگه اجازه خروج نمیده (کاری نداره که طرف دانشجو هست یا نه)
3- خیر، اضافه نزدن. برای همینه که خیلی تعجب میکنم از این مباحثی که شما مطرح کردین.
واقعیتش به اون تماس تلفنی شک دارم و اینکه مخاطب شما بهتون اطلاع دقیق داده باشه. اصولا در هیچ جای قوانین نظام وظیفه، بازگشت دیرهنگام هیچ ربطی به اضافه خدمت نداره و جریمه اش حداکثر ضبط وثیقه و عدم اجازه خروج برای یکسال است.
به پرسش دقت کنید
.
نقل قول:با مشمولي كه با صدور مجوز به خارج از كشور سفر نموده ودر موعد مقرر به كشور بازنگشته است چگونه رفتار خواهد شد؟
وديعه وي به نفع دولت ضبط خواهد شد ودرصورت ورود به غيبت همانند ساير غايبين با آنان رفتار مي شود .
ویرایش توسط MaMi به دلیل درخواست کاربر جهت به روز آوری ارسال
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ