16-08-2013, 07:21 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 16-08-2013, 07:23 PM توسط ahmadpashaei.)
(16-08-2013, 05:15 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:چه عصباني [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
آخه 3 تا تاريخ كه بيشتر نيست. آخري هم به احتمال قوي به دنشگاه هاي آمريكا نرسه به جز بعضي هاش. اگر قطعيه زودتر بنويس. جاي دانشگاه ها رو خالي بزار يك هفته به آزمون مونده ميري شماره صندلي از سنجش بگيري اونجا ميتوني اسم دانشگاه ها رو بدي يا همين حالا هم تو فرمشون Correction Stubبنويسي اسكن كني براي ETS ايميل كني. ريپورتشم اينجوريه كه يا آزموني كه ميخواي ريپورت ميشه يا هر چي آزمون دادي. شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
یعنی چی؟مگه باید حتما از سایت سنجش ثبت نام کنم؟! میشه پولشو بدم این موسسات اعتباری بپردازن و خودم از سایت اصلی ثبت نام کنم؟ موقع ثبت نام مگه کد دانشگاه ها رو وارد نمی کنن؟ عجب(چقدر با تافل فرق داره مگه؟)
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم