(16-08-2013, 07:21 PM)'ahmadpashaei' نوشته:یعنی چی؟مگه باید حتما از سایت سنجش ثبت نام کنم؟! میشه پولشو بدم این موسسات اعتباری بپردازن و خودم از سایت اصلی ثبت نام کنم؟ موقع ثبت نام مگه کد دانشگاه ها رو وارد نمی کنن؟ عجب(چقدر با تافل فرق داره مگه؟
)
خير سنجش ديگه در بحث مالي دخالتي نداره ولي براي شماره ي صندلي و دادن عكستون بايد بعد از ثبت نام در سايت اصلي به سايت سنجش هم سري بزنيد. چرا شما ميتونيد از شركتها استفاده كنيد هم زمان ثبت نام ميتونيد دانشگاه ها رو انتخاب كنيد هم بعد از آن تا زمان مراجعه به سنجش براي شماره ي صندلي. اونجا هم ميتونيد فرمي كه ميدهند پر كنيد تا براتون ارسال كنند. ولي خودتونم ميتونيد بعدا كه تيكت اومد در پروفايل ETS پرينت كنيد با خودكار پر كنيد اسكن كنيد براي ETS ارسال كنيد و بخواهيد پروفايلتون به روز شه. سخت نيست اصلا نگران نباشيد. تو همون مايه هاي تافله. ضمنا در حين ثبت نام يك سري سوالات ميپرسه كه هميشه نگرانيه كاربرانه و سوال ميكنند اين رو چي بزنيم يا اون يكي رو . اين سوالات كه مثلا اطلاعات تحصيلي شما رو ميگيره جنبه ي آماري داره. شما فقط در نام نام خانوادگي تاريخ تولد (بسيار مهم ) ايميل آدرس سنجش و اينگونه اطلاعات شناسايي بايد خيلي دقيق و مراقب باشيد كه با پاسپورتتون همخوان باشه. ضمنا پروفايل ساختن هم به همين اهميته. يعني بايد اطلاعات شناسايي در پروفايل با اطلاعات فردي شما كاملا منطبق باشه و هر تفاوتي مانع ميشه نمره ي شما در آينده به پروفايلتون ارسال شه و شما بتونيد گزارشش كنيد.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull