19-08-2013, 09:56 AM
(19-08-2013, 09:29 AM)'Pejman' نوشته:نه سال 90 مشکلی نداره، من فک کردم بعد از فارغ التحصیلی کار کردید... سابقه کار مرتبط حتی می تونه مفید هم باشه.
معمولاً آخرین مدرک تحصیلی رو نگاه می کنن، که برای شما می شه فوق... ولی بعضی دانشگاه ها روی معدل لیسانس هم حساس هستند. البته با نمره GRE بالا به نظرم خیلی این مساله می تونه کمرنگ بشه.
رنکینگ دانشگاه های آمریکا رو در رشته مکانیک از اینجا دانلود کنید، رنکینگ متوسط و نسبتاً خوب می شه از 50 تا 100 اینا (تقریبی). شما می تونید از رنکینگ حدود 30- 40 تا اون آخر رو مد نظر قرار بدید. برای کشورهای دیگه هم اینجا رنکینگ های زیادی معرفی شده. باز هم تاکید می کنم بدون GRE نمی شه نظر قطعی داد. نمره GRE خیلی مهمه! موفق باشید.
ممنون از پاسخ شما
دو سوال ديگر هم دارم:
1- در مورد كليرنس رشته مكانيك كه ميگن سخته؟ آيا ممكنه كه به مشكل بربخورم؟ ضمنا من متأهل هستم و همسرم سربازي رو به صورت امريه 6 ساله هوا فضا (وزارت دفاع) بوده.
2- من تازه چند روزه كه شروع به خواندن GRE كردم. فعلا دارم رياضي رو از كتاب منهتن ميخونم. به نظر شما مي توانم امسال امتحان GRE بدم؟آيا بايد كلاس بروم؟ با رياضي تقريبا مشكلي ندارم. wriring آيلتس رو 6.5 شدم، نميدانم آيا به witing GRE ارتباطي پيدا ميكنه كه بتونم نمره خوب بگيرم؟ در مورد verbal كلا دايره لغات انگليسيم خيلي قوي نيست.
دو سوال ديگر هم دارم:
1- در مورد كليرنس رشته مكانيك كه ميگن سخته؟ آيا ممكنه كه به مشكل بربخورم؟ ضمنا من متأهل هستم و همسرم سربازي رو به صورت امريه 6 ساله هوا فضا (وزارت دفاع) بوده.
2- من تازه چند روزه كه شروع به خواندن GRE كردم. فعلا دارم رياضي رو از كتاب منهتن ميخونم. به نظر شما مي توانم امسال امتحان GRE بدم؟آيا بايد كلاس بروم؟ با رياضي تقريبا مشكلي ندارم. wriring آيلتس رو 6.5 شدم، نميدانم آيا به witing GRE ارتباطي پيدا ميكنه كه بتونم نمره خوب بگيرم؟ در مورد verbal كلا دايره لغات انگليسيم خيلي قوي نيست.