21-08-2013, 11:49 PM
(20-05-2013, 10:16 PM)'Shazdeh' نوشته: سلام دوستان. من با یه شرکت آلمانی قرارداد بستم. شرکت به من توصیه کرده که برای اینکه راحت تر همسرم رو با خودم ببرم و اونجا هم راحت تر زندگی کنم برای کارت آبی اقدام کنم. الان که 20 روز به وقت سفارت مونده من هنوز سر در نیاوردم که باید چکار کنم! هرچی چک میکنم، به این نتیجه میرسم که اول باید ویزای کار معمولی بگیرم و برم آلمان و بعد از اینکه اونجا مستقر شدم دوباره برای کارت آبی اقدام کنم! آیا من درست فهمیدم که باید چیکار کنم؟
اگه اینطوری هست که چه فرقی میکنه ویزای کار یا کارت آبی!
وکیل شرکت اسکن تمام مدارک من رو یک ماه پیش گرفت و گفت ما اینجا برات اقدام میکنیم! من الآن کاملا گیج شدم که اونا واسه ویزای کار من اقدام کردن یا کارت آبی! آیا اونا مدارک من رو به اداره ی مهاجرت دادن یا اداره کار یا ...! از اونجایی که خیلی ازشون سوال پرسیدم دیگه روم نمیشه در این زمینه از وکیل شرکت سوال بپرسم! اونا فکر میکنن ما اینجا راحت میتونیم بریم سفارت و سوال بپرسیم، در حالیکه من الان 20 روزه دارم سعی میکنم جواب سوالاتم رو بگیرم. یه بار هم تونستم با سفارت صحبت کنم که جواب درست و درمون بهم نداد!
اگه کسی تجربه و اطلاعاتی در این زمینه داره لطفا راهنماییم کنه.
سلام دوست عزیز.
من هم ثبت نام کردم.آیا شما هزینه ای هم پرداخت کردید که همراه مدارک ارسال کنید.آیا مدرک تحصیلیتون رو برای ارزشیابی فرستادید آلمان یا فقط ترجه کردید.
سوال دیگه اینکه چطور کار پیدا کردید و چطور مصاحبه دادید.رزومه به انگلیسی دادید یا آلمانی و اینکه چه مواردی رو در نوشتن رزومه رعایت کردید.
ببخشید سوالاتم زیاد شد ولی فکر کنم خیلی از کاربرها دنبال پاسخ این سوالات هستند.
متشکرم
من هم ثبت نام کردم.آیا شما هزینه ای هم پرداخت کردید که همراه مدارک ارسال کنید.آیا مدرک تحصیلیتون رو برای ارزشیابی فرستادید آلمان یا فقط ترجه کردید.
سوال دیگه اینکه چطور کار پیدا کردید و چطور مصاحبه دادید.رزومه به انگلیسی دادید یا آلمانی و اینکه چه مواردی رو در نوشتن رزومه رعایت کردید.
ببخشید سوالاتم زیاد شد ولی فکر کنم خیلی از کاربرها دنبال پاسخ این سوالات هستند.
متشکرم