23-08-2013, 10:35 AM
(23-08-2013, 05:42 AM)'amirhossein.gh' نوشته: سلام دوستان
زورنال به نام و آدرسInternational Journal of Advanced Computer Research (IJACR)http://www.theaccents.org/ijacr/ijarindex.html
میخاستم ببینیم معتبر هست یا نه ؟ نوشته که ایمکپت فکتورش 1.8 هست . ینی میشه این ژورنال رو با بقیه ژورنال های معتبر دیگه مقایسه کرد(چون این ژورنال Open Access هست )؟
درود
همون طور که پیشتر عرض کردم بهترین روش برای اعتبار سنجی یک ژورنال مراجعه به پایگاه داده های معتبری چون Scopus و Web of knowledge هست. من در هر دو سایت چک کردم و متاسفانه این ژورنال ایندکس(فهرست) نشده بود. ایمپکت فکتور یک ژورنال وقتی اهمیت داره که در پایگاه داده های معتبر، scopus, pubmed, web of knowledge و... ایندکس شده باشد. در هر صورت اوپن اکسز بودن نشان دهنده معتبر نبودن یک ژورنال نیست. برخی از ژورنال های نسبتا معتبر یا حتی بسیار معتبر هم در واقع این اجازه رو به شما می دن که برای افزایش ایمپکت ژورنال +سایت بیشتر به مقاله شما پرداخت داشته باشید و مقاله ها توسط خواننده ها رایگان دریافت بشوند.
شاد باشی
همون طور که پیشتر عرض کردم بهترین روش برای اعتبار سنجی یک ژورنال مراجعه به پایگاه داده های معتبری چون Scopus و Web of knowledge هست. من در هر دو سایت چک کردم و متاسفانه این ژورنال ایندکس(فهرست) نشده بود. ایمپکت فکتور یک ژورنال وقتی اهمیت داره که در پایگاه داده های معتبر، scopus, pubmed, web of knowledge و... ایندکس شده باشد. در هر صورت اوپن اکسز بودن نشان دهنده معتبر نبودن یک ژورنال نیست. برخی از ژورنال های نسبتا معتبر یا حتی بسیار معتبر هم در واقع این اجازه رو به شما می دن که برای افزایش ایمپکت ژورنال +سایت بیشتر به مقاله شما پرداخت داشته باشید و مقاله ها توسط خواننده ها رایگان دریافت بشوند.
شاد باشی
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)