23-08-2013, 02:40 PM
(23-08-2013, 01:22 PM)'nanock' نوشته: با تشکر فراوان از شما،
معدل کارشناسی 15.37 هست.پروژه کارشناسی رو هم بصورت مقاله فرستادم http://mixdes.org/Mixdes3/ متاسفانه نمراتم توی ارشد هنوز معلوم نیست(با اینکه ترم دوم رو تموم کردم) واسه همین اصلا نمیدونم و نظری در این مورد ندارم ولی الان دارم روی دو تا مقاله Fuzzy integrated circuits کار میکنم که احتمالا دوتاشم توی حداقل کنفرانس برق ایران قبول بشن نشدم میفرستم اونور. دوتا مقاله دیگه هم در نظر دارم بنویسم که بره ژورنال های IEEE(یا آنالوگ و یا دیجیتال). تا ترم 5 هم تموم کنم بهترین حالت خواهد بود (استادم نمیذاره زود تموم کنم)
من خودم عاشق طراحی آی سی هستم و موضوعات خیلی خوبی توی ذهن دارم که میتونم پیاده کنم ولی از ترس استاد نمیتونم بگم چون میدونم اگه بفهمه نمیذاره حتی برم یه دانشگاه داخلی دیگه. در کل با فعل رفتن مشکل داره. اینکه گفتم پردازش سیگنال از این نظر بود که فاند پیدا بکنم وگرنه هیچی ازش نمیدونم.
حالا سوال اساسی تری که میتونم بپرسم اینه که :
آیا با معدل لیسانس 15.37، ارشد 16، 2تاisi، سه تا کنفرانس، تافل بالای 100 و GRE خوب(نمره اش رو لطفا شما بگین) میشه از دانشگاههای خوب آمریکا یا اروپا یا کانادا توی رشته طراحی آی سی پذیرش دکترا همراه با فول فاند گرفت؟ اگه میشه لطفا حداقل نمره GRE که باید بیارم تا ضعف هامو پوشش بده بگین....
باتشکر دوباره از همه تون
به نظرم اگر سعي كني معدلت ارشدت رو هم بهبود بدي و GREحتما با تماس با استادها در زمينه كاريت بتوني شانسي پيدا كني. من براي اين وضعيت نمره ي اطراف 320 رو براي GRE توصيه ميكنم. راستش به نظر من حيفه. ولي از اين استاد چطوري ميخواي توصيه بگيري. توصيه هم مهمه. اگر ايده هات خوبه با استادهايي كه رو همونا كار ميكنن ميتوني ارتباط بگيري و يه كار مشترك رو شروع كني . اينجوري اونها هم شناخت پيدا ميكنند شانس فاندت بالا ميره. در حال حاضر رو معدل و GRE زمان بزار . البته تافل بالاي 100 هم فكر كنم فرضه. پس كاراي مهم الان زبان و معدله كه هنوز ميتوني روش اثر خوب بزاري. ولي اگر برنامه ي ديگه ايي هم در ذهن داري به نظر من كنسل نكن و به موازات هم پيش برو. در زمينه ي طراحي آي سي حقيقت اينه كه پوزيشن اندازه ي سيگنال نيست به سختي در هر دانشگاهي 1-2 استاد اي سي هست و در مقابل چندين استاد دي اس پي. فقط اينو ميدونم كسي كه طراحي آي سي بدونه تو دي اس پي مشكل خاصي نداره. اصلا با 2 تا كورس حله. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull