24-08-2013, 04:54 AM
(24-08-2013, 03:36 AM)'bluen' نوشته:من آیلتس می خونم و زیاد هم دانش افراد متفاوت نخواهد بود. با این اوصاخ 320 هم واسه من شاید خوب باشه. اما من دارم تاتش می کنم فقط می خام تو وقت کوتاهی که هست تلاشم موثر و جهتمند باشه
سپاس
دوستان که گفتن مطالب مهم رو، فقط این رو بگم که 300-350 گرفتن کار سختی نیست و مطمئن باشین که می تونین. اینو در نظر داشته باشین که بازه نمره تو سیستم قدیم که شما 350 وربالش رو می خواین، از 200 تا 800 و شما نمی تونین زیر 200 بگیرین اصلاً. برای نمره خیلی بالا خب وقت ندارین و شدنی هم نیست تو این مدت ولی بسته به سطح فعلی تون حتا تا حدود 400 هم به نظر من واقع ببینانه است با وقتی که دارین. نظر من هم همونطور که دوستان گفتن 1100 و آفیشیال گاید رو بخونین، آفیشیال گاید یه سری کلمه آخرش داره، حدود 200 تا، اونها رو حتماً بخونین و کامل بلد باشین، خیلی هاش تو 1100 هم هست ولی این 200 تا یه جورایی گلچین شده 1100 هست برای GRE. ریدینگ خوندن رو دست کم نگیرین که خیلی میتونه تو نمره تاثیر داشته باشه، تو GRE جدید ریدینگ خیلی مهم شده و سعی کنید با زدن ریدینگ های نمونه و کلاً خوندن متن اینگلیسی تو این مدت تواناییتون تو ریدینگ رو بالا ببرین. مطمئن باشین اگه همین وقتی گه گفتین رو بذارین، نمره ای که می خواین در دسترسه.
موفق باشین
موفق باشین