24-08-2013, 12:57 PM
(19-08-2013, 09:56 AM)'engineer79' نوشته:ممنون از پاسخ شما
دو سوال ديگر هم دارم:
1- در مورد كليرنس رشته مكانيك كه ميگن سخته؟ آيا ممكنه كه به مشكل بربخورم؟ ضمنا من متأهل هستم و همسرم سربازي رو به صورت امريه 6 ساله هوا فضا (وزارت دفاع) بوده.
2- من تازه چند روزه كه شروع به خواندن GRE كردم. فعلا دارم رياضي رو از كتاب منهتن ميخونم. به نظر شما مي توانم امسال امتحان GRE بدم؟آيا بايد كلاس بروم؟ با رياضي تقريبا مشكلي ندارم. wriring آيلتس رو 6.5 شدم، نميدانم آيا به witing GRE ارتباطي پيدا ميكنه كه بتونم نمره خوب بگيرم؟ در مورد verbal كلا دايره لغات انگليسيم خيلي قوي نيست.
1- بستگی به زمینه تحقیقاتی و کاری تون داره. بعضی زمینه ها امکان ویزا گرفتن براشون خیلی کمه، بعضیا هم کلاً بی خطر هستند. امریه همسرتون هم نکته منفی به حساب میاد ولی به این معنی نیست که لزوماً بهتون ویزا تعلق نمی گیره.
2- سوالاتتون رو که مرتبط با آزمون GRE هست در تاپیک های این انجمن مطرح کنید تا دوستان جواب بدند. به هر حال به نظر من اگر که وقت کافی بذارید امسال هم می تونید شرکت کنید و نمره مورد نظر رو بگیرید.
موفق باشید.
2- سوالاتتون رو که مرتبط با آزمون GRE هست در تاپیک های این انجمن مطرح کنید تا دوستان جواب بدند. به هر حال به نظر من اگر که وقت کافی بذارید امسال هم می تونید شرکت کنید و نمره مورد نظر رو بگیرید.
موفق باشید.