25-08-2013, 06:59 AM
تافل چقد تاثیر داره تو پذیرش گرفتن؟آخه من میتونم الان تافل امتحان بدم.ولی چون بعد دو سال دوباره باید امتحان داد، میخوام بذارم یه دفعه بعد از کنکورم.درسته این کارم؟من با زبان کره ای دانشگاهاشون مشکل ندارم.چون دوست کره ای زیاد دارم و میتونم سریع یاد بگیرم.آخه من از کشورهای غربی خوشم نمیاد و تنها جایی که واقعا دوست دارم برم کره س.یه کار واجب هم دارم که حتما باید برم.
به نظر شما معدل ترم های دانشگام چند باشه خوبه؟همونطور که گفتم من بایــــــــــــــد برم کره.میشه بپرسم چه کارهایی باید بکنم تا پذیرشم آسون تر بشه؟اصلا احتمالش هس که پذیرش بگیرم؟اگه به این راحتیا پذیرش نمیدن من میتونم تو یه دانشگاه تو شهر خودمون برم.
تو صفحه اول همیت تاپیک نوشته برای گرفتن این بورس نیاز نیست پیش دانشگاهی رو گذرونده باشین.یعنی من الان میتونم بورس بگیرم؟؟؟؟؟
خیلی خیلی ممنون.
به نظر شما معدل ترم های دانشگام چند باشه خوبه؟همونطور که گفتم من بایــــــــــــــد برم کره.میشه بپرسم چه کارهایی باید بکنم تا پذیرشم آسون تر بشه؟اصلا احتمالش هس که پذیرش بگیرم؟اگه به این راحتیا پذیرش نمیدن من میتونم تو یه دانشگاه تو شهر خودمون برم.
تو صفحه اول همیت تاپیک نوشته برای گرفتن این بورس نیاز نیست پیش دانشگاهی رو گذرونده باشین.یعنی من الان میتونم بورس بگیرم؟؟؟؟؟
خیلی خیلی ممنون.