25-08-2013, 01:36 PM
(25-08-2013, 10:49 AM)'Babak' نوشته: ۱. این که بخواهید در حال حاضر که دانشجوی دکترا هستید، برای دکترا در دانشگاه و کشور دیگهای اقدام کنید یک تصمیم کاملا شخصیه و من شخصا اگر جای شما باشم فقط در صورتی این کار رو میکنم که از شرایط فعلی ناراضی باشم یا به قول شما موقعیتهای شغلی و زندگی مناسبی رو در کشور فعلی نبینم.
۲. معدل فوق شما خیلی خوبه ولی معدل لیسانستون متوسطه. راستش من نمیدونم که دانشگاه Tampere در امریکا چقدر شناخته شده است، ولی حدسم اینه که در بین دانشگاههای امریکا خیلی پر اسم و رسم نیست. با این فرض و با نمره GRE متوسط شرایط شما مرزی خواهد بود. با این شرایط احتمال گرفتن پذیرش و فاند از امریکا رو دارید، ولی احتمالش خیلی بالا نیست و باید کمی خوششانس باشید که بتونید پذیرش با فاند بگیرید. اگر هزینه اقدام کردن برای پذیرش براتون مساله مهمی نیست، بد نیست که شانستون رو آزمایش کنید و البته سعی کنید که GRE تا اونجا که ممکنه نمره بالایی بیارید.
متشکرم. من فقط یه توضیح بدم شاید به کار آیندگان هم بیاد (البته اگه اضافه گویی نباشه!)
حرف شما کاملا صحیح است شاید غیر از دانشگاه هلسینکی بقیه دانشگاه های فنلاند در آمریکا شناخته شده نباشند چون معمولا دانشجویان بومی برای دکتری و ... داخل کشور میموند (حداقل تا جایی که من دیدم) و البته تعداد دانشجویی که اقدام میکنه برای آمریکا بسیار کمتر از ایرانه. شاید تنها نکته مثبتش اینه که فنلاند یکی قدرتمندترین نظام های دانشگاهی جهان را داره و به این معروف هست.
باباک عزیز، من سه سوال دیگه بپرسم
1- فکر میکنید ذکر اینکه دارم اینجا دکتری میخونم نکته منفی باشه ؟ در حقیقت من نگران سه مقاله ای هستم که قراره زود بیاد بیرون ولی خوب نوشته که کجا ساپورت کرده و تایتل همه را هم نوشته!
2- فکر میکنید چه نمره GRE میتونه شانسم را بالاتر ببره. البته من میدونم که سوال درستی نیست ولی برای من مثل یک trade-off میمونه که مجبورم از کار اینجا کم کنم.
3- اگر لطف کنید نظرتون را درباره postdoc بفرمایید ممنون میشم.
موفق باشید.
حرف شما کاملا صحیح است شاید غیر از دانشگاه هلسینکی بقیه دانشگاه های فنلاند در آمریکا شناخته شده نباشند چون معمولا دانشجویان بومی برای دکتری و ... داخل کشور میموند (حداقل تا جایی که من دیدم) و البته تعداد دانشجویی که اقدام میکنه برای آمریکا بسیار کمتر از ایرانه. شاید تنها نکته مثبتش اینه که فنلاند یکی قدرتمندترین نظام های دانشگاهی جهان را داره و به این معروف هست.
باباک عزیز، من سه سوال دیگه بپرسم
1- فکر میکنید ذکر اینکه دارم اینجا دکتری میخونم نکته منفی باشه ؟ در حقیقت من نگران سه مقاله ای هستم که قراره زود بیاد بیرون ولی خوب نوشته که کجا ساپورت کرده و تایتل همه را هم نوشته!
2- فکر میکنید چه نمره GRE میتونه شانسم را بالاتر ببره. البته من میدونم که سوال درستی نیست ولی برای من مثل یک trade-off میمونه که مجبورم از کار اینجا کم کنم.
3- اگر لطف کنید نظرتون را درباره postdoc بفرمایید ممنون میشم.
موفق باشید.