نقل قول:با عرض سلام و خسته نباشد من ساکن امریکا هستم و برای دعوت از مادرم برای ویزای توریستی شخصا فرم ds 160 را پر کرده و وقت از سفارت گرفتم منتها به چند سوال برخورده ام که نگرانم کرده اند اول اینه در قسمتی که باید اسم را به فرسی میزدم انگلیسی تایپ کرده ام دوم اینکه در قسمتی که برای صدور پاسپورت هست اسم شهرستام محل زندگی را تایپ کرده ام نه تهران سوم و از همه مهمتر اینکه در قسمت آخر که در مورد sign با=سوال میپرسه که کسی یه شما کمک کرده برای تکمیل این فرم من اسم خودم را وارد کردم ولی در قسمتی که شماره پاس را میخواست من شماره پاس مادرم را وارد کردم حال نمیدونم که باید شماره پاس خودم را وارد میکردم یا درست عمل کرده ام آیا لازم هست که یه فرم دیگه پر کنم یا نه و اینکه دوباره باید هزینه بپردازم یا نه؟ لطف به سوالات من که خیلی هم زیاده جواب بدید .ممنونم
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم ![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
شما تا حدود 3 الی 4 روز کاری قبل از زمان مصاحبه میتونید فرم های DS-160 مختلف رو تکمیل و سابمیت کنید، فقط حواستون باشه که با DS-160 نهایی، برای مصاحبه تشریف ببرید. به همین دلیل علیرغم اینکه وقت مصاحبه هم گرفتید، میتونید یک DS-160 دیگه پر کرده و با DS-160 Confirmation این فرم، برای مصاحبه به سفارت تشریف ببرید.
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
شما تا حدود 3 الی 4 روز کاری قبل از زمان مصاحبه میتونید فرم های DS-160 مختلف رو تکمیل و سابمیت کنید، فقط حواستون باشه که با DS-160 نهایی، برای مصاحبه تشریف ببرید. به همین دلیل علیرغم اینکه وقت مصاحبه هم گرفتید، میتونید یک DS-160 دیگه پر کرده و با DS-160 Confirmation این فرم، برای مصاحبه به سفارت تشریف ببرید.
(26-08-2013, 10:02 AM)'scarlet92' نوشته: اگه کسی سه ماه (آموزشی) رو تو نیروی ناجا باشه و بقیه شو تو یک اداره دولتی مثل سازمان آب خدمت کرده باشه تو فرم ds160 باید چی بنویسه؟
دوست من این مورد رو میتونید به دو صورت در فرم وارد کنید؛ 1- کلا NAJA رو وارد کنید 2- سازمان آب رو به عنوان محل خدمتتون وارد کنید (البته در این صورت، زمانی که افسر از شما ترجمه کارت پایان خدمت رو بخواد، چون اشاره ای به سازمان آب بر روی کارت شما نشده، ممکنه یکم حساسیت در افسر ایجاد کنه). بنظر شخصی من، NAJA رو وارد کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.