(26-08-2013, 10:54 AM)'roshanak25' نوشته: سلام.
دوست من زبانش در حد دبیرستان و دانشگاهه و فقط 1ترم کلاس زبان رفته جدیدا در آموزشگاه کیش کتاب Total English همون سطح اولش رو خونده. یک سال فرصت داره تا آزمون. به نظرتون چیکار باید بکنه در این یک سال؟همون کلاسهارو ادامه بده و خودش بخونه برای تافل یا اینکه اون کلاس رو کنار بذاره و کلاس تافل بره؟در ضمن محل زندگیش کرج هست.
با توجه به اينكه متد كيش بريتيشه من توصيه نميكنم. خصوصا اگر قرار به آزمونه تافله. براي قرار گرفتن در مسير تافل من كتاب TopNotch اديشن جديد رو توصيه ميكنم كه خيلي عالي و قويه و ميتونن بگردن ببينن كجاها دارن اونجا برن و ادامه بدن تا يك سطحي و بعد از 6 ماه برن كلاس تافل و يك دوره برن تا آشنا شن و 4 ماه آخرم خودشون به سختي بخونن. در طي اين 6 ماه اول سعي كنند كتاب لغت 504 و 400 و اسنشيال رو به ترتيب شروع كنند خواندن تا زماني كه ميخوان براي تافل شروع كنند مشكل لغت نداشته باشند ميتونند 6 ماه اول خودشون گرامر هم كار كنند. به هر حال بايد يك سال جدا زحمت بكشن. شادزي[img]images/smilies/shy.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull