26-08-2013, 10:08 PM
(26-08-2013, 07:30 PM)'ahmadpashaei' نوشته:تافل خیلی سخته به لحاظ 100%آکادمیک بودن و سوالای حرفه ایش و به نظرم بره آیلتس بهتره واقعا،اونم با فقط یکسال وقت(من که نمی تونستم آماده بشم. برای ایشون جایی که سرعت بیشتری داره مفیده مثلا اگر میتونن 5 روز در هفته برن خوب همون کیش خوبه وگرنه بهتره مثلا سفیر بره که کتاباش فوق العاده هست: English Result
کاملا british و اصلا سبکش هم جوریه که برای آیلتس بهتر آماده می کنه تا تافل. چون لهجه بریتیش داره و نوع تمریناشم برای آیلتس بهتره. خدمت فرید جانم بگم که برام عجیبه!! تو سفیر اصلا ممنوعه فارسی حرف زدن!! من کلا general english رو در سفیر خوندم در 2 شعبه و دوستامم در 4 شعبه دیگه سطح تهران و اصلا چنین چیزی نشنیده بودیم از هم. شما اگر دیدین باید تذکر می دادین![]()
مباحث چند تا تاپیک مختلف ادغام شده اینجا
من تجربه خودم نوشتم و اتفاقا چون با این قضیه مشکل داشتم پیگیر هم شدم اون زمان و با مسئولش صحبت کردم و گفت که این طبیعیه و بعضی معلم ها فارسی حرف می زنن و کاریش نمیشه کرد. بعد چون ترم بعدم قرار بود همون معلم باشه خواستم کلاسم عوض کنم برم شعبه دیگه ولی وقتی با بقیه زبان آموزها که جاهایی مختلف بودن صحبت کردم دیدم اکثر شعبه ها همینه وضعیت. شاید اخیرا سیستمش عوض کرده باشن
من تجربه خودم نوشتم و اتفاقا چون با این قضیه مشکل داشتم پیگیر هم شدم اون زمان و با مسئولش صحبت کردم و گفت که این طبیعیه و بعضی معلم ها فارسی حرف می زنن و کاریش نمیشه کرد. بعد چون ترم بعدم قرار بود همون معلم باشه خواستم کلاسم عوض کنم برم شعبه دیگه ولی وقتی با بقیه زبان آموزها که جاهایی مختلف بودن صحبت کردم دیدم اکثر شعبه ها همینه وضعیت. شاید اخیرا سیستمش عوض کرده باشن