(31-07-2013, 07:33 PM)'نیلوفر' نوشته: با سلام
من دو تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین
سال آخر کارشناسی معماری هستم و فقط پایان نامم مونده
معدلم 15.90
تافل 590
زبان فرانسوی رو کامل بلدم سابقه ی تدریسم داشتم
ایتالیایی رو هم در حد متوسط بلدم
می خوام واسه ی دانشگاه پلی تکنیک اقدام کنم
می خواستم بدونم احتمال قبولی و گرفتن scholarship چقدره؟ ممنون
درود دوستان
یه نکته رو من اینجا به همه دوستانی که می خوان برای ایتالیا اقدام کنن بگم :
پلی میلان مینمم معدل رو 13.5 تا پارسال گذاشته بود
من خیلی از دوستای خودم بودن که معدلشون بالای 18 بوده ولی ریجکت شدن ..................
من خودم به شخصه چندین بار از رشته های مختلف دیدم که معدل اون شخص 13.5 اینا بوده یعنی زیر 14 ولی اکسپت شده........
پس در نگاه اول به ترتیب به پرتفولیو (رشتهای معماری و هنری)/ CV/SOP/سابقه کار و مدارک دیگه ی شما اهمیت ویژه ای میدن.
در نتیجه: هرگز تنها معدل خالی، کافی نیست. اینو مطمئن باشین
و اما شما نیلوفر جان:
من از این دانشگاه در مستر معماری اکسپت شدم معدلم هم مثل شما بود تقریبا ولی همونجور که بالا ذکر کردم دوستای من معدل بالای 17 و 18 با من اپلای کردن برای معماری و ریجکت شدن...
فال 2013 پلی میلان برای معماری از ایرانسهمیه بورسیه دانشگاه رو نگذاشته بود..
توی سایت این موارد سهمیه بندی که هر سال به چند نفر از هر کشوری بورس دانشگاع تعلق می گیره نوشته شده
بورس تامین اجتماعی یا DSU معمولا به همه میدن که یه سری مدارک خاص خودشو داره
و اونم بعد از اکسپت شدن باید مدارک اماده کنی وقتی رفتی ایتالیا اقدام می کنی 2 ماه بعد بهت 5000 یورو میدن که هزینه داشنگاه و خوابگاه رو کاور می کنه و شاید چندماه رو جواب بده اگه صرفه جویی کنی ولی برای ادامه زندگی باید از خودت هزینه کنی....
برای اطلاعات بیشتر برای پذیرش تو انجمن معماری و شهرسازی چندتا پست گذاشتم که میتونی مطالعه کنی...
من خودم از ایتالیا برای پلی میلان/پلی تورین/ فلورانس اقدام کردم. رُم هم داره ولی سطح دانشگاهش شنیدم خوب نیست. دانشگاههای دیگش اطلاع ندارم
بازم سوالی داشتی لینکشو برام بصورت پ.خ یا پ.بازدیدکنندها بفرست..
شاد و موفق باشید
یه نکته رو من اینجا به همه دوستانی که می خوان برای ایتالیا اقدام کنن بگم :
پلی میلان مینمم معدل رو 13.5 تا پارسال گذاشته بود
من خیلی از دوستای خودم بودن که معدلشون بالای 18 بوده ولی ریجکت شدن ..................
من خودم به شخصه چندین بار از رشته های مختلف دیدم که معدل اون شخص 13.5 اینا بوده یعنی زیر 14 ولی اکسپت شده........
پس در نگاه اول به ترتیب به پرتفولیو (رشتهای معماری و هنری)/ CV/SOP/سابقه کار و مدارک دیگه ی شما اهمیت ویژه ای میدن.
در نتیجه: هرگز تنها معدل خالی، کافی نیست. اینو مطمئن باشین
و اما شما نیلوفر جان:
من از این دانشگاه در مستر معماری اکسپت شدم معدلم هم مثل شما بود تقریبا ولی همونجور که بالا ذکر کردم دوستای من معدل بالای 17 و 18 با من اپلای کردن برای معماری و ریجکت شدن...
فال 2013 پلی میلان برای معماری از ایرانسهمیه بورسیه دانشگاه رو نگذاشته بود..
توی سایت این موارد سهمیه بندی که هر سال به چند نفر از هر کشوری بورس دانشگاع تعلق می گیره نوشته شده
بورس تامین اجتماعی یا DSU معمولا به همه میدن که یه سری مدارک خاص خودشو داره
و اونم بعد از اکسپت شدن باید مدارک اماده کنی وقتی رفتی ایتالیا اقدام می کنی 2 ماه بعد بهت 5000 یورو میدن که هزینه داشنگاه و خوابگاه رو کاور می کنه و شاید چندماه رو جواب بده اگه صرفه جویی کنی ولی برای ادامه زندگی باید از خودت هزینه کنی....
برای اطلاعات بیشتر برای پذیرش تو انجمن معماری و شهرسازی چندتا پست گذاشتم که میتونی مطالعه کنی...
من خودم از ایتالیا برای پلی میلان/پلی تورین/ فلورانس اقدام کردم. رُم هم داره ولی سطح دانشگاهش شنیدم خوب نیست. دانشگاههای دیگش اطلاع ندارم
بازم سوالی داشتی لینکشو برام بصورت پ.خ یا پ.بازدیدکنندها بفرست..
شاد و موفق باشید
اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم. "مناجات شعبانیه"