28-08-2013, 06:11 AM
(27-08-2013, 11:05 AM)'pama' نوشته: سلام.
دوستان متاسفانه برنامه انکی که تو پست های قبلی جناب MaMi لطف کردن و گذاشتن، واسه اندروید اصلا اجرا نمیشه، در واقع فایلهایی که لینکشون مستقیما تو همون پست هست مربوط به غیر اندرویدهاست و ظاهرا فایل پیوست، انکی مربوط به اندرویده...
اگر MaMi گرامی یا سایر دوستان فرصت دارند ممنون میشم لطفا این پست و فایل پیوستشو یه بار دیگه چک کنن [img]images/smilies/shy.gif[/img]
دوست من، اون فایل هایی که من در این ارسال قرار دادم، مربوط به نسخه 1 از نرم افزار Anki است که برای استفاده در نسخه 2، باید با استفاده از نسخه 2 نرم افزار Anki ویژه رایانه، این فایل ها رو تبدیل کرده و سپس استفاده کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.