29-08-2013, 09:37 PM
(27-08-2013, 02:21 PM)'koorosh3d' نوشته: دوستان یک سوال.که فکرمو چند وقته مشغول خودش کرده
در مورد این دو بند از معافیت:
(۱)انحرافات جانبی مادرزادی و اکتسابی ستون فقرات (اسکولیوز) بیش از ۳۰ درجه: معاف دائم.
در اشکال خفیف (انحرافات جانبی مادرزادی و اکتسابی ستون فقرات کمتر از ۲۰ درجه): معاف از رزم.سوالم اینه که ایا خود ۳۰درجه .بله دقیقا خود ۳۰درجه که انحراف ستون فقرات منه(با توجه به نظر ۲پزشک فوق تخصص ستون فقرات) میخوام ببینم معافیت پزشکی شامل حال من میشه که دفترچمو بفرستم و برای معافیت اقدام کنم؟
ممنون
دوست من، پیشنهاد میکنم همراه با پرونده پزشکی تون به پزشک معتمد یا بیمارستان های مورد تائید نظام وظیفه مراجعه کنید، چون مورد شما، موردی است که به تفسیر مستقیم فرد از آئین نامه معافیت پزشکی وابسته است.
(29-08-2013, 12:50 PM)'saeed1' نوشته: ضمن عرض سلام من با 7 سال غیبت میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم و اینطور که دکترا میگن احتمال زیاد معافم فقط شنیدم اگر معاف بشم فرداش باید دوباره به نظام وظیفه مراجعه کنم تا غیبتم رو توجیه کنم و دلیل بیارم ولی من دلیل موجهی ندارم کسی میدونه چه برخوردی باهام میشه آیا کسی تجربه مشابه داشته. خیلی ممنون میشم جواب بدید
دوست من، همونطور که پیشتر هم اشاره کردم، شما اگر در دوران غیبت، شرایط اخذ معافیت پزشکی رو داشتید، مشکلی نخواهد بود و با جریمه نقدی بسیار کمی، مشکل شما حل خواهد شد ولی اگر در دوران غیبت فاقد شرایط اخذ معافیت پزشکی بودید، مقداری وضعیت فرق خواهد کرد.
(29-08-2013, 02:09 PM)'bamdaddd' نوشته: سلام دوستان، من همون طور که قبلان هم گفته بودم به دلیل سنکوپ قلبی و مثبت شدن تست تیلت اقدام کردم که در بیمارستان سجاد هر دو پزشک تأیید کردن که من افت فشار ناگهانی دارم که منجر به سنکوپ ناخواسته میشه، در روز شورای نهایی که کلا ۵ ثانیه هم دکتر من رو نگاه نکرد و حتا یک سوال هم نپرسید و فقط چند ثانیه به پرواندم نگاه کرد و گفت معرفیت کردم بری دوباره بیمارستان! چند روز پیش که رفتم بیمارستان نیرو هوایی متأسفانه دکتر میگفت که من وقت ندارم نتیجه آزمایشتو ببینم و طی ۱ دقیقه من رو اکو کرد و همچی رو نوشت نرمال! در حالی که من بهش گفتم که بیماری من چیزی رو توی اکو نشون نمید، بعد هم جواب اکو رو داد به خودم گفت برو دو هفتهٔ دیگه شوارا همینجا برگزار میشه!! من اول میخوام ببینم که الان که اصلا این دکتر دومی از نظر دکترهای قبلی اطلاع نداشت چهجوری رای میده؟ چون اصلا هیچی ننوشت و فقط اکو کرد ! حتا نظر خودش رو هم ننوشت! بعد مگه فقط شورای کسانی که در حین خدمت هستند توی بیمارستان برگزار نمیشه؟ چرا به من وقت شوارا رو توی همون بیمارستان دادن؟
دوست من، این پزشک فقط شما رو معاینه کرده، نظر نهایی توسط کمیسیون اعلام خواهد شد، بنابراین در روز کمیسیون تمامی مدارک پزشکی تون رو همراه داشته باشید و نگرانی به خودتون راه ندید. موفق باشید 

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.